1 i 2 D’ABRIL: CISTELLA GRAN

Proa Sant Medir – Infantil B femení  (38 – 65)

infantilBfem

Ahir dissabte 1 d’Abril l’Infantil B femení vam jugar contra el Proa Sant Medir, un partit que encaràvem amb moltes baixes per les lesions, pero amb l’ajuda de la Gloria del Mini A. Vam sortir molt concentrades, tot i que vam tenir alts i baixos, tant en defensa com en atac, durant tot el partit. Una victòria, amb el resultat final de 38 a 65 que ens deixa al capdavant de la taula de la classificació. Seguirem treballant, SOM BLAVES!!!

Laia Prat

The Corner Infantil A femení – ASFE Súria (69 – 50)

infantilAfem

Avui hem jugat contra el Suria, ha estat un partit molt intens i el marcador ha estat molt ajustat tot el partit. Hem fallat molts tirs lliures. A la segona part, hem anat de menys a més i hem acabat guanyant amb un resultat de 69 a 50. 

#somblaves

Laia pastrana

Basket Almeda – Júnior A masculí (72 – 74)

juniorAmasc

El partit començava amb una bona intensitat per part nostre, agafant un aventatge al primer quart de més de deu punts, gràcies a la bona intensitat en defensa i l’efectivitat de cara a cistella. El segon quart no vam baixar el nivell, arribant a la mitja part amb una diferència de 21 punts. Començàvem el tercer quart i ells van apretar, això acompanyat del poc encert que vam tenir va fer que s’apropessin molt al marcador, i reduint la diferència a l’últim quart fins a 5 punts. Els últims minuts, el marcador era molt ajustat, fins el punt d’anar empatats a falta de menys d’un minut. Una cistella als últims segons nostre va fer que ens poséssim dos punts per davant, a falta de 1.4 segons pel final. Van errar el seu últim tir i ens vam emportar una victòria més que merescuda i bastant patida.

Guillem Corral