25 i 26 DE MARÇ: CISTELLA PETITA

El pre-mini B femení a un pas de la victòria

preminiBfem

Aquest cap de setmana les lluitadores del Pre-Mini B femení han demostrat que setmana rere setmana el seu joc no deixa de millorar, i el seu nivell es més gran.

Una tarda davant un CB Montpedros que no ho ha possat fàcil en cap moment, amb una derrota de tan sols dos punts (42-44) que ens ha sabut a victòria.

Amb les nostres blaves fent pinya acompanyades per les seves entrenadores i per tots els que les acompanyem cada setmana, hem tingut un partit que ha estat vibrant fins a l’últim segon.

Enhorabona lluitadores.

Judit #6

Ha estat un partit difícil, però entre totes l’hem intentat guanyar. Cada setmana estic més contenta de formar part d’aquest equip.

Som blaves, Som lluitadores, Som Cornellà!!

Partit complert del pre-mini A femení davant el difícil Draft Gramanet

preminiAfem

A peu de pista, Laia comenta que » hem jugat un bon partit, hem defensat bastant bé i hem atacat bé, però hem de seguir lluitant».
Efectivament, ha estat un partit complert, on totes les jugadores han aportat treball i ganes, amb convicció i determinació.
El resultat final és el menys important.
Seguim millorant.

Laia Fernández

Partit desafortunat del mini 05 masculí

mini05masc

Derrota contundent davant del Joventut C, en un partit intens i accidentat en el que els blaus van jugar de forma molt intermitent. Tres van ser les claus de la davallada blava: una bateria de cistelles triples en poc més d´un minut al segon quart que van trencar el marcador (22-7 ) i greus dificultats per pujar la pilota davant una forta pressió dels badalonins que no es va saber superar a través de joc d´equip, i polèmiques decisions arbitrals que van donar lloc al debat. Decididament no era el seu dia, doncs en una desafortunada trepitjada tota sola al cinquè quart, es lesionà i no va poder acabar el partit.

Tot i això, no cal negar la qualitat d´alguns jugadors verdinegres posada de manifest en els cinc quarts que van jugar algun d´ells. En resum, poques opcions per uns blaus que han d´aprendre a no jugar al que marqui l´equip rival i a no desconnectar-se quan aquest està en ratxa d´encerts. Els partits duren vuit periodes i cal estar sempre intensament connectats per quan les dinàmiques canviïn. Segurament les diferències entre els equips no són el que reflecteix el marcador final. Prova d´això és que a casa, els blaus van superar els badalonins també per 29 punts.

Sense premi final per al Crossfit mini 06 masculí

mini06

Esta jornada nos enfrentó al Crossfit C.B. Cornella 06 contra el Proa Sant Medir.

El partido arrancó de manera irregular y con poco ritmo por parte de los azules, aún así; el primer cuarto acabó con un resultado favorable de 2 arriba, con un gran esfuerzo para Conseguirlo. 

Lejos de notar alguna mejoría, en el segundo cuarto estuvimos irreconocibles y desaparecidos del terreno de juego. Las imprecisiones en los pases, una mala defensa y los aciertos del contrario, nos hundieron en el marcador 12 puntos por debajo.

Aún así los azules no bajaron los brazos y continuaron creyendo que sería posible, empezaron a engranar la maquinaria y a circular la pelota como ellos saben, tiraron de orgullo y al inicio de la segunda parte se empezó una remontada, que se reflejó en el marcador del sexto cuarto acabando 4 puntos arriba.

El resto del partido fue muy igualado por las dos partes, decantándose al final la balanza del lado del Proa Sant Medir por 1 punto de diferencia, (64-65) a los cuales desde estas líneas, felicitamos por el gran partido jugado.

SOM BLAUS!!!

Joan Alarcón 

Victòria del mini blau femení davant el Pedagógium que les sitúa líders

miniblaufem

Anem líders!!!

Diumenge 26 vam jugar un partit a Parc Esportiu contra el Pedagogium.

El partit va ser una mica fàcil i a la vegada una mica difícil, ja que elles eren intenses en atac però no en defensa.

Ens vam haver d’esforçar una mica,  ja que en el primer i segon quart estàvem adormides; però després vam reaccionar i vam acabar guanyant de 17 punts, 56-39.

Hem de seguir treballant!!!

Som blaves

Edurne