30 PUNTS DE DISTÀNCIA QUE DONEN LA VUITENA AL SÈNIOR EBA

Els blaus van aconseguir dissabte la vuitena victòria, una de les més àmplies de la temporada

Amb un plantejament del partit excel·lent i alta efectivitat en el tir, el Sènior A de seguida va agafar una distància insalvable pels aragonesos

Per 89 a 59 el Sènior EBA es va imposar al Simply Olivar, equip contra qui havia aconseguit la primera victòria de la temporada a Saragossa. Aquest cop de manera més plaent i tranquil·la, els homes de Marc Solanes es van endur un duel apassionant, on hi havia molt en joc per tots dos equips.

Va ser un bon partit nostre. El nivell d’encert va ser força alt i vam aconseguir fer bé els punts clau que ens havíem marcat…

Els blaus venien de dues derrotes consecutives, i necessitaven canviar la sort. Una desfeta més hagués pesat molt anímicament sobre l’equip. Però si hi ha res que caracteritzi aquest equip és el seu esperit lluitador. Es preveia un duel intens i emocionant, i així ho va ser. El Parc Esportiu va ser escenari i testimoni d’una exhibició blava que va deixar a més d’un amb la boca oberta. Amb un joc ràpid i efectiu el Sènior A va dominar l’enfrontament d’inici a fi. «Va ser un bon partit nostre. El nivell d’encert va ser força alt i vam aconseguir fer bé els punts clau que ens havíem marcat, refermant una mica les bones sensacions del partit de Menorca», comentava l’entrenador del primer equip, Marc Solanes.

Les bones sensacions de Menorca van esdevenir resultats en el partit de dissabte. I amb dos quarts especialment forts, el primer i el tercer, els blaus van aconseguir una distància insalvable pels aragonesos. Trenta punts de diferència, que reflectien el que s’havia vist a la pista, els van separar al final del partit, i atorgaven el triomf a l’equip de Solanes, el vuitè de la temporada. Amb aquesta victòria aconseguien escalar una posició a la classificació. Ara setens, la setmana vinent s’enfrontaran a un Mataró-Feimat ferit i per aquesta mateixa raó, més perillós que mai.

Som-hi blaus! Som blaus!