EL SÈNIOR B ES MANTÉ IMBATUT A CASA

Els de Miki Platel no han perdut ni un sol partit a Rubió i Ors

Com ja és habitual, diumenge el Sènior B va guanyar a casa. Aquest cop va ser contra un rival dur que arribava amb moltes ganes a Cornellà. L’A.E.S.E era a priori un rival molt difícil, però els blaus van anar per feina, i al primer quart van sentenciar el partit. Amb un parcial de 27 a 8, els blaus van agafar una distància que els de L’Hospitalet no van poder revocar. «Vam jugar un bon bàsquet tant defensivament com ofensivament, explotant les àrees en les quals crèiem que erem superiors al rival, és a dir el joc interior. Això ens va permetre marxar de 20 punts al marcador», comentava Platel.

Amb un primer quart excepcional els blaus van aconseguir una avantatge insalvable pels rivals

Els blaus van sortir molt concentrats. Amb molta facilitat per trobar tirs sols sota cistella i provocant faltes que els portaven a la línia de tirs lliures, on van ser altament efectius, van aconseguir imposar-se a un rival, que intentava remar a contracorrent.

El segon període va començar de forma molt diferent al primer. Amb un inici poc encertat dels blaus, i de relaxació en defensa, l’AESE va agafar confiança i van pujar la intensitat defensiva. Els de Platel no van anotar fins al minut 5, i això va fer que els de l’Hospitalet agafessin una mica d’aire i que guanyessin aquest període per 12 a 18. Recolzant-se en el coixí que l’avantatge adquirida al primer quart els donava, els blaus es van desiflar una mica, però no van perdre mai la distància ni el domini del joc. El tercer període va transcórrer molt similarment, amb els rivals arribant a col·locar-se a 7 punts, i guanyar el quart per un. Tot i això, Platel assegurava que «vam ser superiors en tot moment, la diferència al marcador plasma la diferència que hi va haver a pista». El quart va tornar a ser molt ajustat, amb molta igualtat i intensitat per part dels dos equips. Aquest cop van ser els blaus qui van guanyar el quart per un punt, i aconseguien la quarta victòria per 78 a 65.

C.B. CORNELLÀ B: Milan, E (4), Milan, R (9), Toledo (15), Faura (9), Bozal (7) – Gómez (0), Martínez (9), Raventós (0), Teixidó (4), Castro (0), Alexandrescoff (21), Longas (0).