AMB UNA GRAN CONCENTRACIÓ, SOM CAPAÇOS DE TOT!

El cadet A masculí arrassa a casa de l’U.E.Claret per 39 a 84 en la tercera jornada de preferent.
Els de Sergi Raventós i Laia Andia es col·loquen segons al grup, per darrere de l’U.B. Sant Adrià

Diumenge dia 25, partit contra la U.E. Claret.

Va ser un molt bon matx per part nostra. Ells ens havien guanyat a les fases per entrar a preferent i els hi teníem moltes ganes. Vam començar el partit una mica adormits, però vam saber reaccionar i posar-nos per davant en el marcador ràpidament. Al final del primer quart vam acabar 10 punts per davant en el marcador. Sabíem que el partit no seria fàcil, però els vam saber anular amb una molt bona defensa i un ràpid moviment de pilota en atac.

Al descans vam marxar amb 23 punts de distància, una diferència significant i que ens donava confiança de cara a la segona part. En altres partits ja ens havia passat que guanyàvem de 10-15 punts, ens relaxàvem, i al final donàvem vida als contraris, arribant a finals ajustats i emocionants (cosa que els pares no ens agraíen gaire). Però en aquest cas l’entrenador ja ens va avisar, i nosaltres ens vam motivar mútuament per aconseguir rematar el partit.

El tercer quart va ser clau per al resultat final, la nostra intensitat i ganes ens van portar a acabar el període guanyant de 40. La quarta part va ser més relaxada, tot i anar guanyant de tanta diferència, no vam parar de defensar i vam saber mantenir la distància en el resultat. Al final, 39 a 84 i molt bon sabor de boca.

En conlusió, hem fet un molt bon partit en equip, amb molt bones sensacions per part de tots i esperem continuar treballant per afrontar així totes les jornades que ens queden.

A tope!!

Javi Nuñez – #4