EL PRIMER EQUIP MASCULÍ COMPETIRÀ A LEB PLATA LA TEMPORADA 2020-2021

Estimats socis/es, simpatitzants, practicants i aficionats del Club Bàsquet Cornellà,

És amb molt d’orgull que, amb data 21 de juliol del 2020, us anunciem el retorn del Club Bàsquet Cornellà a la LEB Plata. El CB Cornellà, com bé sabeu, és una entitat amb més de 90 anys d’història (1929-2020) i, al llarg d’aquesta, ha tingut el privilegi i la constància de viure a diverses competicions nacionals. Ho va fer a Primera Divisió B al 1992, temporada en què s’aconseguí el meritori ascens a l’ACB amb Manolo Flores capitanejant la banqueta blava, i, posteriorment, a la LEB Or, LEB Plata i Liga EBA, competició que vam veure néixer en primera persona i en la qual hem militat des de la campanya 2010-11.  

El Club Bàsquet Cornellà és doncs, un històric de les lligues FEB, i vol seguir escrivint la seva història en elles, aquest cop, i sempre prudentment, fent una passa cap amunt. Amb determinació i dedicació, volem reconstruir el camí que la crisi del 2008 ens va fer desfer. Com molts sabreu, al 2010, per motius econòmics el CB Cornellà va haver de descendir de la LEB Or a la Liga EBA com a acte de responsabilitat per evitar la desaparició del club. Ara, amb el recolzament d’uns excel·lents patrocinadors i companys de viatge, que han garantit la solvència necessària per a poder afrontar el repte i oportunitat que se’ns presenta, és amb molta il·lusió que apostem per aquesta competició. 

Una oportunitat i fita rere la qual hi ha un esforç titànic per part del president i la junta directiva, així com el suport imprescindible de les institucions municipals. Seguint el lema que des de fa unes temporades ens acompanya: “Junts Som Més Forts”, i junts, volem reseguir aquest camí que avui comença.

Un camí que, més enllà de situar al primer equip masculí un esglaó més amunt, veiem com a ruta per a seguir fent créixer qualitativament la nostra base. Volem continuar construint unes branques formatives sòlides, oferint als nostres jugadors/es i entrenadors/es la millor educació esportiva possible. I, en aquesta passa cap amunt, veiem també una enorme passa endavant per a l’estructura tècnica i esportiva de la base.  

Amb humiltat i coratge, us convidem a embarcar-vos en aquest – esperem llarg i profitós – viatge que començarà la temporada 2020-2021. Nosaltres, ho fem amb il·lusió i responsabilitat.

Benvinguda LEB Plata! #somblaus #JuntsSomMésForts