CB BALAGUER – CB CORNELLÀ | VICTÒRIA DE PRESTIGI DEL SÈNIOR ‘A’ (57-59)

Sènior ‘A’ cb cornella - primera catalana

Les blaves sumaven el tercer triomf de la temporada en un enfrontament ajustat a Balaguer

En un dels desplaçaments més complicats de la lliga, les de Cornellà van imposar-se per la mínima (57-59)

El Sènior ‘A’ aconseguia la tercera victòria dissabte en un partit frenètic i molt dur a la pista del CB Balaguer. Tal i com anticipaven, va ser un enfrontament igualat, en què les defenses van ser les principals protagonistes. Un primer quart entrebancat, de pocs punts, era el preàmbul del que serien els altres tres. La regularitat va premiar a les blaves que van acabar el període dos punts per sobre (12-14), una distància que, a final de partit, marcaria la diferència.

Seguint la dinàmica dels 10 primers minuts, el segon quart va tenir la mateixa sintonia. Un joc farragós, carregat, amb dues defenses imponents que desconstruïen els atacs rivals. A diferència del primer, però, l’encert des de línia de tres per part d’ambdós equips va elevar lleugerament el ritme. Amb un parcial de quart reflex de l’equilibri sobre el parquet (18-18), el conjunt cornellanenc es mantenia per sobre al descans (30-32).

I si la primera meitat va ser un frec-a-frec constant, la segona va tenir dues cares, una de domini per a cada equip. El tercer període va caure del bàndol blau gràcies a una bona sortida de vestuaris, transformada en un parcial de 0 a 5 i mantinguda per una sòlida i eficient defensa que va deixar les lleidatanes en tant sols 5 punts. L’últim, ho va fer per les noguerenques. Tot i el coixí de 8 punts amb què les cornellanenques encaraven els últims 10 minuts (35-43) i el parcial inicial de quart en què van arribar a obtenir un avantatge de 15 punts, les de Cornellà van patir pel triomf.

Tres triples consecutius al minut 6 de les de Balaguer les re-enganxaven a la lluita pel partit, reduint la distància a 6. Però gràcies a la solvència de les pivots blaves i a la fredor des de la línia de tir lliure, les de Cornellà van aconseguir mantenir la diferència obtinguda al primer quart per sumar un tercer triomf suat i de prestigi. Després de sortir victorioses d’un dels desplaçaments més complicats, el proper partit el jugaran dissabte a les 17:45 a Rubió i Ors davant el TGN Bàsquet.