CB BALAGUER – CB CORNELLÀ | DESPLAÇAMENT COMPLICAT DEL SÈNIOR ‘A’ EN BUSCA DE LA TERCERA

Primera Catalana - CB Cornellà - CB Balaguer 2019-20

El Sènior ‘A’ busca reanudar el còmput de victòries a la complicada pista lleidetana

Les blaves volen sumar el tercer triomf en la quarta jornada de Primera Catalana

Després d’ensopegar a casa, la passada jornada, davant el potent CB Morell, el Sènior A afronta en aquesta un altre dels grans reptes de la temporada. Dissabte a les 18h, les blaves buscaran el tercer triomf en quatre jornades a Balaguer, en un dels desplaçaments més complicats del grup.


EL RIVAL

El CB Balaguer és sempre un rival dur a batre, especialment a casa. Amb un balanç de dues victòries i una derrota, són cinquenes, empatades amb les quartes classificades (Reus Ploms) i les sisenes (CB Cornellà). Han fet un bon inici de temporada, imposant-se al Manyanet Reus per la mínima (62-63) i al Vedruna Carme Sabadell (84-43). Igual que les blaves, van ensopegar a la tercera jornada. Ho van fer davant el CN Terrassa en un partit molt igualat (58-53).

Així doncs, arriben al partit de dissabte amb les ganes i l’ambició de refer-se de la desfeta. Són un conjunt sòlid i encaixat, que sap jugar molt bé les seves cartes i que castiga amb contundència les desconnexions rivals. La clau del partit passarà per la regularitat i la intensitat.


EL CB CORNELLA

El Sènior ‘A’ vol mantenir-se ferm en el bon inici de temporada. Conscients de la dificultat del desplaçament, les blaves saben que hauran de suar si volen sumar la tercera victòria a Balaguer. En un dels grans reptes de la lliga regular, les de Cornellà hauran de demostrar que estan preparades per a competir per a la part capdavantera de la classificació.

Per a sortir-ne victorioses, les claus del partit passaran per explotar la versatilitat del joc interior però, sobretot, per la solvència defensiva i la tenacitat. Si aconsegueixen mantenir la consistència durant els 40 minuts, el talent de les blaves marcarà la diferència.

Som-hi!