NIL BAQUÉS I ALBERT PRIOR, LES NOVES CARES DEL SÈNIOR EBA

fitxatges JM i ferran
Ferran Laviña, secretari tècnic sènior; Nil Baqués, Albert Prior i José Manuel Hernández, president del CB Cornellà

Al Novotel de Cornellà, Ferran Laviña i José Manuel Hernádez van presentar els primers dos fitxatges del Sènior EBA
Nil Baqués arriba procedent del CB Mollet per reforçar la línia exterior
Albert Prior, del Sant Josep de Badalona, aportarà centímetres i potència al joc interior

Dos jugadors molt joves, amb carisma i molta ambició. Dos jugadors que van compartir anys de formació a la Unió Esportiva Sant Cugat. Coneguts entre ells i que ara es tornaran a retrobar sobre el parquet del Parc Esportiu. 

baques signaturaNil Baqués arriba provinent del CB Mollet per aportar polivalència i efectivitat des de la línia exterior. La temporada, l’encara «il·lusionat. Pel que sé és un grup jove, per sota dels 30 anys, i crec que puc encaixar molt bé en el grup. És un equip que, pel que ens han dit i pel que sabem, té molta gana i crec que puc ajudar a l’equip a estar a dalt i aconseguir l’objectiu de tothom que és arribar a les fases d’ascens a LEB Plata», explicava. 

Per a Laviña, Baqués és un jugador «que l’any passat a Mollet es va consolidar com a jugador important a la categoria. Un jugador que destaca en tots els apartats estadístics i que és un focus d’atenció per les defenses rivals. Valorem molt la seva capacitat de generació de joc des de la posició d’aler i la seva capacitat de lideratge. Tanmateix, defensivament hem d’aconseguir que evolucioni i es converteixi en un jugador capaç de defensar qualsevol de les tres posicions exterior».

 

Pel que fa a prior signatural’Albert Prior, el pivot rubinenc aterra a Cornellà des del Sant Josep de Badalona per a solidificar la força i potència interior blava. «Serà una temporada molt interessant», afirmava. «Penso que el canvi a nivell personal em ve molt bé, que era l’hora de donar aquesta passa endavant. Tant jo com el club estem en una mateixa línia, afronto la temporada amb moltes ganes i crec que el col·lectiu està enfocat en que aquesta temporada surti el millor possible».

A la direcció tècnica li ha cridat l’atenció «el seu instint per rebotejar en atac, la facilitat per anotar sota cistella, l’efectivitat en les continuacions del bloqueig directe i la seva agilitat«. Qualitats que ha deixat entreveure durant el seu primer any de sènior i a la lliga EBA i que esperen que el consolidin a la categoria. Prior arriba com a 5 però tant Laviña com Xavi Pardina, primer entrenador del Sènior EBA, coincideixen en la intenció de convertir-lo progressivament, i sense presses, en 4. És per això, que volen potenciar la seva efectivitat en tirs oberts i «millorar en la capacitat defensiva, tant de lectura com de desplaçaments».

Benvinguts!