BLAUS ON TOUR : 12H DE MINIBÀSQUET – LA SALLE REUS

12hSalleReus 2019

Com és tradició, els equips de minibàsquet han participat al 12h Salle Reus. Organitzat per La Salle Reus, els blaus van tornar a ser una de les expedicions més multitudinàries del torneig. Hi van participar tots els equips preminis, el Mini Blau femení, els Minis B masculí i femení i el Mini A masculí. Us expliquem com els ha anat!


Ziga Zaga Premini Femení

Les blavetes han sigut l’exemple d’esportivitat i companyerisme durant tot el torneig. Animant-se entre elles i als seus companys de club, s’ho han passat molt bé i han acabat en cinquena posició. Lluitadores, com sempre, van demostrar que els resultats, en el bàsquet de formació, són el menys important. Aprenem, creixem i millorem juntes!

Resultats:

❎28-44 vs NBF Castelló

❎ 18-40 vs Salle Reus

❎ 7-57 vs Stadium Casablanca

✅ 28-22 vs Ploms Salle Reus


Mercat de Sant Ildefons Premini B masculí

Els blavets van tornar a demostrar que aprenent a pas de gegant, competint, plantant cara i lluitant fins al final, contra equips més grans i de nivell A. Fins i tot van guanyar l’últim!! Una victòria que els va donar la cinquena posició per tancar un torneig rodó per a un grup que és una família.

Resultats:

❎29-69 vs Stadium Casablanca

❎28-78 vs CE Sant Nicolau

✅ 28-38 vs CB Manyanet Les Corts

✅ 74-23 vs Ploms Salle Reus 


Club Delfos Premini A masculí

Cap de setmana intens pel Premini A masculí al torneig de Reus. Els blaus ha gaudit d’una gran experiència tots junts que els ha ajudat a conviure i fer pinya. S’emporten un record més del que han après i disfrutat molt. Van acabar setens després de lluitar i competir contra equips de gran nivell.

Resultats: 

❎ 41-51 Torrot Maresme Tres Viles

❎36-56 vs Manyanet Les Corts

 56-72 vs CB L’Horta Godella

❎56-6 La Salle Reus


Dental Palacios&Escolano Mini Blau femení

El Mini Blau femení va competir, lluitar i gaudir de valent durant tres dies plens de bàsquet. Malgrat que no van poder guanyar cap partit, no van perdre mai el somriure i van fer pinya per demostrar-nos que disfrutar i compartir moments juntes, és el més important. Van acabar vuitenes!

Resultats: 

❎ 35-8 vs Alta Ribagorza

❎ 69-60 vs Bàsquet Escola Aura

❎1-52 vs CB Martorell

❎10-36 vs La Salle Reus 


Ziga Zaga Mini B masculí

El Mini B masc va fer un torneig espectacular. A banda de passar-s’ho molt bé fora la pista, van aconseguir resultats molt bons a la categoria de Mini B. Guanyant tots els partits de la fase de grups, es van plantar a la final, en què no van poder guanyar, però van demostrar un nivell competitiu molt alt. Enhorabona, nois! Una segona posició de molt de mèrit!

Resultats:

✅ 44-38 vs L’Horta Godella

✅ 41-79 vs Mollerussa

✅ 86-49 vs Alta Ribagorza

❎ 52-43 vs L’Horta Godella 


Ziga Zaga Mini B femení

Aquestes blaves cada cop trepitgen més fort!! El Mini B femení ha aprofitat el torneig de Reus per seguir demostrant el seu creixement. Van acabar terceres després de competir i lluitar contra equips d’alt nivell. «Ens hem superat a cada partit fent una passa endavant en tot moment i vivint moltes emocions. Hem fet equip, família i club, hem gaudit moltíssim, i hem enfortit encara més aquest grup que no para de créixer», valorava, a l’acabar, la seva entrenadora. Felicitats, noies!

Resultats:

❎25-26 vs Joan Rebull

✅54-9 vs Salle Reus

✅28-33 vs NBF Castelló 

✅ 45-49 vs Bàsquet Aura


Club Delfos Mini A masculí 

Els grans de l’expedició es van fer enormes sobre la pista. Sense perdre cap partit, es van proclamar campions de la categoria reina de la competició masculina i tots els equips del club presents ho van celebrar amb ells. Fent un torneig rodó, els blaus agafen embranzida per la part final de la competició. Enhorabona, nois!

Resultats: 

✅ 51-1 vs Ploms Salle Reus

✅82-42 vs Escola Manyanet

✅87-61 vs Escola Joviat 

✅77-68 vs L’Horta Godella