EL CADET 2001 S’IMPOSA ALS LLUÏSOS DE GRÀCIA EN UN PARTIT INTENS A RUBIÓ I ORS

Els blaus es van imposar per 68 a 52 als Lluïsos de Gràcia en la segona jornada de la fase prèvia a Nivell A

El Cadet 01 es col·loca primer empatat amb el Catalana Occident Manresa Vermell, amb dues victòries i cap derrota

Vam començar el partit força adormits i això va fer que comencéssim perdent. Després vam despertar i vam acabar el primer quart per sobre al marcador gràcies a que vam començar a pensar fredament i a llegir el joc.

El segon quart va començar amb un parcial per part nostra que situava el marcador amb una gran diferencia a favor del Cornellà. Després del gran parcial, els de Barcelona van reaccionar i van tornar a ficar-se en partit durant els últims minuts de la primera part. Els blaus dominaven el marcador per més de 10 punts d’avantatge, tanmateix, a la segona part el panorama canviaria per complet. El joc dels dos equips va canviar radicalment i la defensa d’ambdós es va tornar molt més agressiva. Els jugadors del Cornellà es van veure desesperats en determinades circumstàncies al final del tercer quart i, sobretot, durant el quart període.

A banda d’alguna pica-baralla, el partit es va mantenir igual respecte el marcador i al final els blaus es van emportar el partit per una diferència de 16 punts a favor.

Xavi Ferrer #14