EL CADET A CAU A CASA CONTRA EL FEMENÍ OSONA

En un partit amb baix marcador, les blaves no van poder amb les osonenques, qui van acabar guanyant per 33 a 43

L’equip no va abaixar els braços en cap moment, el que, malgrat la derrota, els fa tenir sensacions positives

Inici del partit amb moltes ganes i  molta confiança.
El primer quart, el vam començar bastant actives i concentrades sabent que el partit no seria fàcil. No estàvem molt encertades en el tir, però la defensa no va baixar d’intensitat en cap moment i vam acabar el quart amb un parcial de 5 a 8.
Amb ganes de més, es va iniciar el segon quart amb la mateixa intensitat. Elles, la van pujar i van seguir molt acertades, mentre que nosaltres seguíem igual.  El segon quart vam acabar amb el parcial de 6 a 18.
Així doncs, a la mitja part el resultat marcava 11 a 26 a favor de les Osonenques.
Al tercer quart, l’equip va pujar el ritme i la intensitat. Vam tenir més encert en el tir i la nostra defensa era més intensa. Vam saltar més constantment a les ajudes i això es va notar molt, sobretot en el joc ofensiu rival. Tot i així, el període va acabar amb el parcial de: 8 a 10.
A l’últim quart vam anar a mort. Teníem més verticalitat a cistella, la nostra defensa era més intensa i no vam abaixar el ritme. El quart va acabar amb el parcial de 14-7.
El marcador final quedava en 33 a 43, a favor del Femení Osona. Malgrat la derrota, vam marxar amb molt bones sensacions del partit. No vam abaixar els braços en cap moment i a l’hora d’atacar vam jugar en equip.
El partit el vam competir fins al final.

A tope noies!!!
Som blaves!!!

Marina Sánchez