PRÈVIA | FLANIGAN CALVIÀ – CB CORNELLÀ | EL SÈNIOR EBA VIATJA A MALLORCA EN BUSCA DE LA TERCERA

EBA VS MALLORCA

El Sènior EBA viatja a Calvià (Mallorca) en la novena jornada de Liga EBA

Els blaus buscaran la tercera victòria davant un Calvià que encara no coneix el triomf

EL RIVAL

El Flanigan Calvià reb al Cornellà sense haver conegut la victòria. Han perdut els 8 partits disputats, el que els ha fet caure fins a la darrera posició. Lluny de fer-los dèbils, la fam de guanyar els fa perillosos. El canvi de dinàmica en el cos tècnic, afegida a les ganes d’estrenar el còmput de victòries, i la seva fortalesa a casa, afegeix duresa a un partit on ambdós conjunts buscaran desesperadament el triomf.

És un grup sòlid i efectiu. Acumulen bons percentatges en tir de 2 (50%) i poden fer mal amb facilitat des de la línia exterior.

EL CB CORNELLÀ

El Sènior EBA viatja a Mallorca amb el cap posat en aconseguir la tercera victòria després de deixar-la escapar la jornada anterior davant el Mataró Feimat. Els blaus són actualment onzens, al límit de la part baixa de la classificació, amb 2 victòries i 6 derrotes. Un inici de temporada desafortunat que els de Cornellà busquen revertir a base de començar a encadenar triomfs.

El domini del rebot i aprofitar les segones oportunitats, seran claus a nivell ofensiu; mentre que la intensitat, la vitalitat i la potència, ho seran en defensa.