EL JÚNIOR A I L’INFANTIL A MASCULINS, CAMPIONS DE LA COPA FEDERACIÓ (PREFERENT B)

El cap de setmana del 19 i 20 de juny concloïa la temporada 2020-21 pels nostres equips. I alguns d’ells ho feien coronant-se, amb molt de mèrit, com a campions de la seva categoria. És el cas del Júnior A i de l’Infantil A masculins, que van proclamar-se campions de la Copa Federació (Preferent B) en les respectives finals a vuit.

Els grans van viure a Vic el millor final a la seva etapa de formació. Superant al CE Diagonal Mar a quarts de final (68-84), al CB L’Hospitalet ‘B’ a semifinals (64-65) i al CB Sant Josep ‘B’ a la final (71-69), els blaus van proclamar-se campions de la segona màxima categoria júnior. 

JUNIORS

L’Infantil A masculí, per la seva banda, també va alçar-se al més alt del podi a Tona. Vencent al potent Bàsquet Girona U14 (81-60) a quarts, al Granollers a semifinals (56-77) i a la UE Mataró a la final (58-80), van aconseguir ser l’equip més sòlid per acabar penjant-se l’or.

INFANTILS

També van ser campions/es de les seves lliguetes el Júnior A femení, el Júnior 04 masculí, l’Infantil B masculí, el Sènior B masculí i el Sènior B femení, que, amb regularitat i constància, han aconseguit sobreposar-se a les dificultats d’aquesta temporada marcada per la COVID-19.

Enhorabona, blaus i blaves!!!