APUNTA’T JA AL XXXII CAMPUS BLUE NATION I GAUDEIX D’UN ESTIU ESPECTACULAR

El CB Cornellà organitza enguany la 32ena edició consecutiva del Campus d’Estiu Blue Nation amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat. La forma més divertida i refrescant de gaudir de les vacances d’estiu jugant a bàsquet i fent amistats que duraran tota la vida.

Enguany el campus s’adreça als nois i noies nascuts entre el 2003 i el 2011 que quedaran dividits en dos grups segons si jugaran, l’any vinent, a cistella gran o petita. Així doncs, aquells nascuts entre el 2003 i el 2006 formaran part del ‘Blue Nation – Cistella Gran’, mentre que els més menuts (2007-2011) ho faran al ‘Blue Nation – Cistella Petita’.

NOVETAT, TECNIFICACIÓ PERSONALITZADA

JUGADORS/ES nascuts entre el 2002 i el 2005

Primer torn: 17h a 18:30h (màxim 8 jugadors) 2 entrenadors.

Segon torn: 18:30h a 20h (màxim 8 jugadors) 2 entrenadors.

PREU: 160€ per setmana (o 32€/dia)

S’hi apliquen els mateixos descomptes que pel campus (10% germans, 5% inscripcions abans del 30 de maig).

QUAN?

El campus CISTELLA PETITA té una durada complerta de 5 setmanes, sent el primer dia el 25 de juny i l’últim, el 27 de juliol.

El campus CISTELLA GRAN té una durada de 4 setmanes, sent el primer dia el 2 de juliol i l’últim, el 27 de juliol. 

ON?

Per tal d’aprofitar al màxim els recursos dels quals disposem i per oferir als nens un estiu espectacularment basquetbolístic, el campus de Cistella Petita s’instal·larà al Pavelló del Centre – Rubió i Ors (c/ Rubió i Ors, 158); mentre que el de Cistella Gran ho farà al Pavelló del Centre – Rubió i Ors i altres instal·lacions municipals cedides per L´Ajuntament de Cornella de Llobregat.

QUÈ FAREM?

Cada divendres s’entregarà el ‘planning’ de la setmana següent el qual inclourà les activitats que durem a terme, així com les sortides corresponents, i el material necessari. Enguany, inclourem novetats a les sessions de tecnificació i com a sorpresa… això encara no us ho podem dir.

Algunes de les coses que vam fer l’any passat:

  • Ens van visitar gent de renom al món del bàsquet com Jaka Lakovic, ex-jugador del FC Barcelona i actual entrenador ajudant del Bilbao Basket i de la selecció eslovena; Ferran Laviña, ex-jugador ACB i actual director tècnic dels equips sènior; o Leandro Najmanovich, actual entrenador del Sènior femení i ex-tècnic de l’UNI Girona a Lliga Femenina. 
  • Vam anar d’excursió al Canal Olímpic, a la Bassa i a la piscina (entre d’altres)…!
  • Vam fer competicions d’1c1, 2c2, 3c3, one-ball, two-ball… i tecnificació.
  • Però sobretot, vam fer molts amics i ens ho vam passar pipa!!

 

QUIN ÉS L’HORARI?

El Campus Blue Nation és a mitja jornada, és a dir, comença a les 9 del matí i acaba a la 1 del migdia, amb 30 minuts de pausa per esmorzar.

De 8:30 a 9 i de 13 a 13:30 s’ofereix servei gratuït d’acollida. A més, per a aquells que ho desitgin hi ha servei opcional de menjador a les mateixes instal·lacions del club. Aquest últim es paga per separat a 6€ per dia (13:30H a 15H).

NOVETAT, ampliem l’horari del campus fins a la tarda, allargant-lo des de la 13h a les 17h (De 13:30h a 15:30h al Bar BLUE NATION amb dinar inclòs i de 15:30h a 17h activitats polivalents).

QUANT VAL?

El preu per nen/a és de 325€.

Si només vols apuntar al teu fill/a algunes setmanes, llavors, el preu setmanal és de 85€.

A més, els germans gaudiran d’un 10% de descompte (292,5€ les 5 setmanes), i TOTHOM que s’inscrigui abans del 30 de maig obtindrà un 5% de descompte sobre el preu final (308,75 € per les 5 setmanes).

DESCOMPTES ACUMULABLES!!!

NOVETAT, si esculls l’ampliació d’ horari i per tant, apuntes al teu fill de 08:30h a 17h, al preu base li has d’afegir 85€/setmana (dinar inclòs).

COM ENS HI INSCRIBIM?

Per inscriure’t-hi no cal que siguis jugador/a del club i pots fer-ho presencialment a les oficines (c/Rubió i Ors, 158), per email a secretaria.basquetcornella@gmail.com o trucant al 93 474 02 82. 

A què esperes? Afanya’t, no siguis l’últim a inscriure’t al campus d’estiu més basquetbolístic i refrescant!

Per a més informació podeu consultar els díptics o contactar-nos a través de les dades proporcionades.

Fulls d’incripció ON-LINE

Document Inscripció Campus MINIBASQUET ON-LINE

Document Inscripció Campus CISTELLA GRAN ON-LINE

Document Inscripció TECNIFICACION ON-LINE

FITXA DE SALUT PEL CAMPUS ESTIU

 FOLLETO CARA B FINAL