CRÒNICA | CB CASTELLBISBAL – CB CORNELLÀ | SEGONA CONSECUTIVA A DOMICILI PEL SÈNIOR A

seniorA

El Sènior A va aconseguir la segona victòria consecutiva a domicili

Amb una segona part extraordinària, les blaves van trencar el partit per sumar el segon triomf de la temporada

Al Sènior A femení li va costar arrencar el curs però després de la victòria d’aquest cap de setmana, ja en suma dues (2-3) i se sitúa en vuitena posició (d’un total de 16 equips). Per segona jornada consecutiva, les blaves sumen fora de casa i ho fan amb contundència (37-67). Un triomf que no només les impulsa a la classificació, sinó que també ho fa en anímica i mentalment.

Després d’una primera part molt igualada en què cap dels dos equips aconseguia imposar-se sobre l’altre, les blaves van fer un ‘reset’ al descans per trencar el partit a principis del tercer període i sentenciar-lo al quart. El marcador dels dos primers quarts reflectia la igualtat màxima viscuda sobre el parquet (10-12, 24-25). Amb ambdós bàndols funcionant a parcials (0-12, 8-0) al primer quart, i un intercanvi de cistelles incessant al segon, les jugadores de Rafa Gutiérrez arribaven al descans guanyant per la mínima però amb  la sensació de poder trencar el partit en qualsevol moment. 

«Ens va costar una mica arrancar, el Castellbisbal va plantejar molt bé el partit, i a partir del tercer quart vam agafar el ritme que crec que hem de tenir i vam estar molt encertades en atac i sòlides al darrere», analitzava Gutiérrez. L’inici del tercer període va ser el punt d’inflexió. Les blaves tancaven un parcial de 0 a 8, però a diferència del primer període, no van donar opció a les locals a contestar-lo. Gairebé sense treba, un altre parcial de 4 a 10 posava la cirereta a un període excels en defensa que els permetia encarar els darrers 10 minuts amb 13 punts de coixí. 

«Necessitàvem fer una passa endavant d’actitud i vam sortir molt ficades i concentrades, sobretot a nivell defensiu, el que ens va donar tranquil·litat a l’hora d’atacar», explicava Gutiérrez sobre la sortida de les seves jugadores a la represa. El quart període va seguir amb la mateixa sintonia. Amb un mur defensiu al darrere, que tant sols va concedir 7 punts a les rivals, i un joc enèrgic i efectiu al davant, les blaves van sentenciar el partit amb un parcial de 7 a 20 que ampliava la diferència fins als 26 punts finals (37-63).

El proper enfrontament del Sènior A serà dissabte a les 19:15 a Rubió i Ors davant el SAMÀ de Vilanova.