CB CORNELLÀ – BAM | EL SÈNIOR ‘A’ SUMA LA CATORZENA I MIRA AMUNT

CBC-SENIORPRIMERA-BAM
Foto: Nati Platel

El Sènior ‘A’ sumava dissabte la vuitena victòria en nou jornades. Una ratxa que les ha portat a escalar fins la sisena posició amb un balanç de 14 triomfs i 10 derrotes. Amb la de dissabte, davant el, fins llavors, immediat perseguidor, les blaves es posen tres victòries per sobre dels setens classificats –  a triple empat – i, pels resultats de la jornada, retalla distància amb els equips capdavanters.

El matx començava amb les visitants dominant. Un parcial de 0 a 7 obligava a l’entrenador blau, Rafa Gutiérrez, a aturar el partit al minut 6. Per a un equip que agafa confiança a través de l’anotació, era un inici feble. Briegas inaugurava el còmput blau i, amb sis punts gairebé consecutius, retallava distància per a posar a les de Cornellà a 3 (8-11). Dos triples al darrer minut, el primer de Gabor i el segon d’Esquivias, sobre la botzina, clausuraven un primer període que queia del bàndol visitant (14-16).

Res a veure amb el que vindria a continuació. Deixant a les barcelonines en tant sols 4 punts – transformats als 2 primers minuts – les blaves van completar un segon quart superb a nivell defensiu. A partir de l’excel·lent paper al darrere, van anar construint amb paciència al davant per a acabar tancant un parcial demolidor de 16 a 0 que posava el 32 a 20 del descans.

12 punts de diferència eren un bon coixí que, a la represa, va farcir-se ràpidament fins els 20 (43 – 23). Si el segon quart va tenir la solidesa defensiva com a protagonista, al tercer va ser l’encert. Les blaves van transformar 26 punts de les mans de fins a 6 jugadores diferents. L’efectivitat des de triple va mantenir les visitants amb vida per guanyar un últim període en què les cornellanenques inevitablement van baixar el ritme. El proper partit serà diumenge a les 17:45 a Pallejà.