CB CORNELLÀ – BAM | LA PRÈVIA AMB ESTHER ESQUIVIAS

PREVIA FEM VS BAM

El Sènior ‘A’ (6è) rep el Bàsquet Ateneu Montserrat (7è) en la vint-i-quatrena jornada de Primera Catalana. Sobre el rival i l’esplèndid estat de forma de les blaves, n’hem parlat amb la dorsal 13 del primer equip femení, l’Esther Esquivias.


EL RIVAL

El BAM és l’immediat perseguidor de les blaves a la classificació. Són setenes amb un balanç de d’11 victòries i 12 derrotes, un recorregut regular i solvent que els ha portat a ser un dels conjunts revelació de la temporada a primera catalana. La seva arma més potent: la intensitat. I el seu punt de joc més fort, l’interior. És per això que «haurem de vigilar el seu joc a prop de cistella i tenir el control del rebot«, analitza Esquivias.

Les de Sants són un conjunt lluitador que vol seguir aspirant a acabar el més amunt possible, tot i així, «si fem bé la nostra feina, no hauríem de tenir cap problema, perquè, en conjunt, sóm un equip més complert», seguia la tretze blava.


EL CB CORNELLÀ

El grup dirigit per Rafa Gutiérrez afronta la vint-i-quatrena jornada des de la sisena posició. La incorporació de Gabor va donar un impuls a les blaves que, des de la victòria a Reus, han enllaçat 8 victòries a les darreres 9 jornades. Una ratxa espectacular que les ha propulsat a la classificació. Amb 7 duels encara per davant, les de Cornellà volen més i miren amunt.

«Estem en un bon moment. Ens hem trobat com a equip, anem en la mateixa direcció, tenim els mateixos objectius, i anem totes a una», explica Esquivias sobre el bon moment de forma del conjunt blau. La de dissabte, confessa, seria una victòria important «per a sentenciar la bona ratxa que portem i demostrar on volem ser. Sabem que no serà fàcil, però quan juguem a casa es nota el recolzament de l’afició de RiO». 

Per a aconseguir-ho, «la clau estarà en ser regulars tot el partit, sortir amb molt de ritme i estar intenses des del principi», concloïa la pivot cornellanenca. Dissabte a les 16h, us esperem a RiO. Som-hi, blaves!!