CB CORNELLÀ – BARÇA CBS | LA PRÈVIA AMB CRISTINA BUBÉ

SENIOR FEM

El Sènior A reb al Barça CBS B en la vuitena jornada de competició

Les blaves buscaran la quarta victòria de la temporada

Després d’una imponent victòria a la pista del GEIEG Unigirona B, el Sènior A s’enfronta al Barça CBS en la vuitena jornada de lliga. Les blaves buscaran el quart triomf de la temporada, i ho faran davant de la seva afició, a qui els animen a venir a gaudir d’una tarda vibrant. «Amb nosaltres l’emoció està sempre assegurada fins a l’últim minut», bromejaba la Cristina Bubé, dorsal 6, referint-se a la gran quantitat de partits ajustats que han disputat que han acabat decidint-se a l’última possessió.

Amb Bubé hem parlat aquesta setmana sobre l’estat de forma de les blaves, i del rival que les visita aquesta jornada.

EL RIVAL

El Barça CBS arriba a Cornellà amb un balanç negatiu d’un triomf i sis derrotes que les ha fet caure fins a la part baixa de la classificació on ocupen la quinzena plaça. Les de Santfeliu no han tingut un bon inici de temporada i estan lluny de la seva millor versió en tant que encara estan acabant d’encaixar l’engranatge. 

És però un equip amb gran varietat de recursos que el fan inesperadanent perillós i un contrari en què les blaves han de desconfiar. «Estem en un grup molt obert a canvis constants, sense cap equip favorit, a priori. Exceptuant Valls i Premià, la resta han perdut algun partit i les victòries estan sent ajustades», explicava Bubé en referència a la igualtat del grup.

EL CB CORNELLÀ

Les blaves encaren la vuitena jornada amb la moral alta després d’aconseguir un triomf important a la difícil pista de l’Unigirona. «Afrontem el partit amb ganes de sumar la primera a casa i demostrar que a la nostra pista serà difícil endur-se una victòria», comentava Bubé. Actualment, són novenes amb un balanç de 3 triomfs i 4 derrotes.

De cara a dissabte, per a Bubé, la clau serà «seguir sent sòlides en defensa com a l’últim partit i prendre decisions fàcils al davant com a equip». Tot això, sumat a l’escalfor del públic, a qui esperen amb els braços oberts per a gaudir d’una bona tarda de bàsquet blau.

Us hi esperem!