CB CORNELLÀ – FLANIGAN CALVIÀ | FINAL AL PELL

PREVIA EBA

El Sènior EBA rep als mallorquins en la vint-i-dosena jornada del grup C-A de Liga EBA. De la vitalitat de guanyar dissabte i del rival, n’hem parlat amb l’Oriol Longas, dorsal 9 del primer equip amsculí, a qui hem apeofitat per conèixer millor.


EL RIVAL

El Flanigan Calvià visita el Parc Esportiu com a immediat perseguidor dels blaus a la classificació, tres victòries per sota a falta de 4 jornades. Són dotzens amb un balanç de cinc victòries i setze derrotes. A la primera volta, els balears van sumar el seu primer triomf en imposar-se als blaus per 70 a 62.

“Son un equipo muy intenso, algo que ya nos marcó mucho allí en Mallorca. Cuando nos acercamos en el marcador nos apretaron en intensidad con defensas más duras y nos cargaban el rebote con más fuerza que nosotros y esa fue la diferencia”, analitza Longas. Per altra banda, són un equip que confia molt en el seu joc interior. Són efectius sota cistelles però en canvi, pateixen a l’hora de convertir des de la línia de tres.


EL CB CORNELLÀ

El Sènior EBA afronta el partit de dissabte com una final. Si guanyen l’average (victòria de més de 8 punts), asseguren la permanència a falta de quatre partits. Actualment, són onzens (tres triomfs per sobre de Calvià) empatats amb Valls (10è). La victòria els pot valer per salvar la categoria però també per escalar posicions.

Per al 9 blau, “el punto que nos puede hacer más fuertes mañana es la lucha. Únicamente si salimos a luchar y a competir todos juntos como equipo sin tener ningún cuarto malo podemos ser muy superiores”. I és que, tot i estar a la part baixa, “hemos competido cara a cara contra cada rival, y la diferencia que nos ha podido dar la victoria o la derrota han sido nuestros cuartos malos”. La regularitat doncs, serà clau.


EL PERFIL

EB5E7AB7-C7CE-458B-8FDA-9CFA8A08F465Què estudies / a què et dediques? Estudio un máster en diseño gráfico y al mismo tiempo trabajo en una fábrica en la parte de logística de carretillero.

Quins idiomes parles? Catalán y castellano

Un lloc on vols anar: EEUU

Un lloc que t’ha marcat: las playas del Garraf

Un record de la teva carrera esportivaMi etapa con el Barça cuando era pequeño y otra que me marcó cuando jugué en sant Feliu y ascendimos de EBA dos años seguidos.

Què et fa únic com a jugador? Me adapto a la necesidad que me exija el equipo, aunque mi rol sea animar a los compañeros. Daré el máximo para hacer lo que me pidan.

Plat preferit: pulpo gallego

Menjar pre-partit: pasta

Què se’t dóna especialment bé? La creatividad

Què se’t dóna fatal: aprender idiomas

Una pel·lícula: Django

Una sèrie: Vikingos o Juego de Tronos

Un llibre: El último reino Northumbria

Una cançó: And we danced

Un ídol: mi padre