CB CORNELLÀ – CB CASTELLBISBAL | EL SÈNIOR ‘A’ BUSCA ENCADENAR LA CINQUENA

SENIOR FEMENÍ

El Sènior ‘A’ rep al Castellbisbal en la vintena jornada de Primera Catalana. Després d’aconseguir quatre victòries consecutives, la millor ratxa de la temporada, les blaves buscaran la cinquena en el derbi comarcal de la tarda de diumenge. Del rival i del bon estat de forma de les de Cornellà, n’hem parlat amb la Júlia Polo, dorsal 11 del primer equip femení.


EL RIVAL

El Castellbisbal visita les de Cornellà des de la part baixa de la classificació. Són tretzenes amb un balanç de 7 victòries i 12 derrotes, i una ratxa de 2 desfetes consecutives. A la primera volta, a casa seva, van cedir per 37 a 63 en un excel·lent partit de les blaves.

«Castellbisbal és un rival complicat, com la gran majoria d’equips en aquesta categoria», analitza Polo. El seu punt més fort, que «té un grup de jugadores que, a nivell ofensiu, tenen eines molt variades que es poden adaptar fàcilment a la nostra defensa», analitza. És per això que, per a l’onze blava, «el punt important d’aquesta setmana és centrar-se en la defensa i seguir sent contundents a camp ofensiu«.


EL CB CORNELLÀ

A nivell introspectiu, les jugadores de Rafa Gutiérrez arriben al duel de diumenge en ple creixement. Havent aconseguit encadenar la millor ratxa de triomfs de la temporada, «les sensacions de l’equip són millors que mai. L’inici de la segona volta ha simbolitzat un canvi de dinàmica i d’actitud de tot l’equip, i crec que això no només es veu reflectit en la ratxa que portem, si no també en les sensacions que tenim com a grup», explica la jugadora cornellanenca.

Les blaves són, actualment, setenes amb 10 victòries i 9 derrotes. Per tal de sumar l’onzena, Polo creu «que ens pot beneficiar l’ordre que ens aporten els sistemes a nivell ofensiu, i la polivalència de moltes de les nostres jugadores». Un triomf que els donaria la possibilitat de seguir escalant posicions. D’acord amb els seus objectius, «és important seguir sumant victòries en aquesta segona volta, per contrarestar el mal inici que vam tenir. Hem crescut com a grup, i aquesta evolució poc a poc ens va consolidant».

Us hi esperem!