CB CORNELLÀ – CB VILLARROBLEDO | LA PRÈVIA AMB ISAAC MAYO I LUIS MARTOS

portada cbc villarrobledo leb plata

Dissabte se celebra la jornada número 23 del Grup Est de la LEB Plata, però serà la primera que Parc Esportiu l’acolli amb públic. Tornen els espectadors als esdeveniments esportius i ho fan en el moment clau de la temporada per als blaus. El conjunt de Juan Couto té una veritable final a les 18:15 davant el CB Villarrobledo per lluitar per estar a la LEB Plata la temporada 2021-22. 

Vols ajudar-los a aconseguir-ho? Omple el formulari i aconsegueix la teva entrada de franc! 

Sobre l’estat d’ànim de l’equip i com han d’afrontar el duel del cap de setmana, hem parlat amb Isaac Mayo i Luis Martos, jugadors del #LEBPlataCBC.


CB Cornellà (CBC): Esteu en una situació complicada, de molta pressió, en mig d’una temporada que, a més, cau totalment fora dels paràmetres normals i en què heu hagut de superar molts entrebancs. Tot això, sumat a que, la majoria de vosaltres us estrenaveu a la categoria. Es pot dir que, malgrat tot, el fet que, a falta de 4 jornades, encara estigueu vius en la lluita per la permanència, té molt de mèrit. Com ho heu viscut vosaltres des de dins, com ho valoreu?

Isaac Mayo (IM): Jo crec que al principi ens va costar adaptar-nos a la categoria al ser la majoria nous i no vam començar tan bé com ens agradaria. Després ens va venir el brot de COVID, que ens va aturar durant unes quantes setmanes. El que va comportar que haguéssim de jugar molts partits seguits en poques setmanes, i això ens va afectar negativament. Ara estem en una situació complicada que intentarem tirar endavant.

Luis Martos (LM): Sí, tuvimos una etapa que acumulamos muchos partidos y eso, la verdad, que nos afectó bastante. Pero después de enero, creo que nos rehicimos y estos últimos partidos hemos intentado afrontarlos de la mejor manera que hemos podido. 

CBC: Diumenge passat vau patir una derrota dura, contra un rival directe, però toca mirar endavant. Com esteu i com afronteu el partit de dissabte contra Villarrobledo?

LM: El partido del domingo no fue lo que esperábamos pero bueno, esta semana afrontamos el partido con ganas. Hay que sacar la victoria sí o sí para seguir optando a tener la plaza. No va a ser fácil pero vamos a intentar hacer todo lo posible. 

IM: Era un partido clave y no tuvimos la suerte que nos hubiese gustado, pero ahora viene un partido totalmente diferente, ante nuestro público, y que intentaremos sacar adelante. 

CBC: A Villarrobledo ja els vau guanyar, i aquest dissabte és quasi vital, com comentàveu vosaltres, tornar a fer-ho. Què haureu de fer per aconseguir-ho?

LM: Es un equipo que engaña que esté en la parte de abajo porque tiene buenos jugadores, que le aportan bastante. La clave para ganar nosotros será estar sólidos en defensa y, luego, intentar conectar todos en ataque. Pienso que con un poco de concentración y esfuerzo en equipo podemos sacarlo. 

IMG_3116

CBC: Quins punts forts teniu respecte Villarrobledo, i en quins aspectes poden ser ells superiors?

IM: Penso que el nostre punt fort és el joc físic, sobretot dels exteriors, que els hem d’atacar per aquí perquè ells interiorment són molt físics. Allà els vam guanyar però vam haver de remuntar 20 punts quasi. Això aquí no ens pot passar i hem d’estar molt units, i complementar-nos molt bé per intentar cometre els menors errors possibles a nivell col·lectiu. 

CBC: És el primer partit amb públic a casa. Fins a quin punt pot ser decisiva l’aportació del públic?

LM: No jugábamos con público desde marzo y la verdad que sacar la victoria en la vuelta de nuestra afición, sería muy bonito, y tendremos una motivación extra. 

IM: Segur que el públic ens ajuda, ens aporta i ens empenta moltíssim. Tenim moltes ganes de jugar davant de la nostra afició i intentar dedicar-los la victòria. 

CBC: Valoreu-me una mica la vostra temporada a nivell individual. Com heu vist la vostra evolució?

LM: Para mi es mi primer año de sénior. Está siendo raro, diferente, en el sentido de que no estoy teniendo muchos minutos, la verdad, pero tampoco me está importando mucho porque me centro en aprender cada día y en hacer piña en el equipo. La verdad es que tenemos muy buena conexión con todos los jugadores y, en lo personal y en la pista me lo estoy pasando muy bien, la verdad.

IM: Jo és el primer any que començo a jugar sèriament, que tinc minuts i que l’equip em dona confiança. Vaig començar irregular, amb falta de confiança en mi mateix, però poc a poc n’he anat guanyant més i he anat aportant més. Ara mateix, la lesió m’ha frenat una mica però estic treballant per tornar millor i, mentrestant, intentar ajudar als meus companys en el que pugui.


CONEIX-LOS MILLOR!

Isaac Mayo i Luis Martos juguen al LEBMOJI.