CB CORNELLÀ – CE ESCOLA DEL CARME | EL SÈNIOR A FORÇA LA PRÒRROGA PERÒ NO SENTENCIA

seniorfem
L’entrenador, Rafa Gutiérrez, donant explicacions durant un temps mort

El Sènior A va caure a la pròrroga davant l’Escola del Carme de Sabadell ()

Malgrat deixar entreveure bons minuts de joc, les blaves sumen la segona derrota de la temporada

El Sènior A va caure en el seu segon enfrontament a primera catalana. Les jugadores de Rafa Gutiérrez van mantenir el pols amb les visitants durant tot l’enfrontament i, fins i tot, al temps extra. Alternant-se ambdós conjunts en la dominància del marcador, les blaves van arribar al darrer període amb una lleugera desavantatge que van saber revertir fins a empatar-lo.

Durant la pròrroga però, les visitants van saber mantenir el cap més fred i les idees més clares, i van sentenciar el matx. Un matx absolutament dominat per les defenses on va marcar la diferència l’eficàcia en el tir. Les blaves van ser molt consistents al darrere des de l’inici, i molt regulars a partir del segon període. Però la precipitació en atac en moments determinats, va marcar la sort i el desenllaç final del partit.

Tanmateix, van deixar entreveure altres moments de joc molt àgil, ràpid i efectiu, al qual li falta tant sols acabar de fer encaixar les noves peces. Aquest dijous – 21:15 – Rubió i Ors – gaudeixen d’una nova oportunitat per a re-estrenar la temporada a casa i aconseguir-ne el primer triomf.

Som-hi, blaves! Junts Som Més Forts.