CB CORNELLÀ – CN SABADELL | LA PRÈVIA AMB ONA PRAT

SENIOR FEM

El Sènior ‘A’ reb al CN Sabadell Bàsquet en la dotzena jornada de Primera Catalana

Les blaves buscaran la sisena victòria, la segona consecutiva a casa

EL CB CORNELLÀ

El Sènior ‘A’ ha fet un bon inici de temporada, però la irregularitat li ha passat factura. Amb 11 jornades disputades, són a mitja taula amb 5 victòries i 6 derrotes. Un balanç equilibrat que volen convertir en positiu. «Portem una setmana d’entrenaments molt bons, totes estem concentrades i agafant bones sensacions», explica l’Ona Prat, dorsal 8 del primer equip.

El de dissabte davant el CN Sabadell, «és un partit important per sumar la segona victòria a casa i per tornar a trobar el nostre joc», segueix. Un duel que preparen centrant-se «bàsicament en nosaltres. El que ens passa molts cops és que desconnectem. Buscarem fer 40 minuts molt bons tant amb una defensa dura com tenint efectivitat atacant i explotant les avantatges de cadascuna».

Per a Prat, les claus de la victòria, juntament amb la regularitat, seran «començar des del minut 0 al 100% amb una defensa molt responsable i dura», però també «el control del rebot defensiu per conseguir contratacs i punts fàcils». I en estàtic, «fer un joc molt alegre, movent la pilota i buscant amb paciència els avantatges». 

EL RIVAL

El CN Sabadell arriba a Cornellà segon per la cua, però és a tant sols dues victòries de les blaves. Amb un balanç acumulat de 3 triomfs i 8 derrotes, les de Sabadell venen de perdre a casa per la mínima davant la JET (55-52). Malgrat la classificació, són un conjunt solvent, que ha estat capaç d’imposar-se a algunes de les pistes més complicades del grup, com la del Salle Reus-Ploms, el BAM o l’Escola del Carme.

A més, la majoria de derrotes (excepte davant l’AB Premià) han estat ajustades. És per això que les blaves necessiten el suport total de la família blava a qui Prat enviava una invitació per al partit de dissabte. «Vull agrair a les blaves i blaus que porten tota la temporada venint a ajudar-nos des de la grada i vull animar a venir a aquells que no ho han fet encara. Serà un partit molt emocionant el qual tenim moltes ganes de guanyar. Us necessitem per treure la segona victòria a casa!!»

Som-hi, blaves!