CB CORNELLÀ – JE TERRASSA | QUARTA CONSECUTIVA PER UN SÈNIOR ‘A’ EN AUGE

WhatsApp Image 2019-02-23 at 20.12.42

El Sènior ‘A’ sumava la quarta victòria consecutiva, la desena de la temporada, davant la JET. Per 78 a 48 les blaves es van imposar amb solvència en un partit que van controlar els 40 minuts. Un triomf que els serveix per a mantenir-se a la setena posició i agafar distància respecte la part inferior de la taula.

Les blaves van sortir com un cohet. Una bona sortida, molt centrades, es va transformar en un parcial inicial de 10 a 2 que establia la jerarquia del partit i marcava una primera distància. Defensivament molt compactes i ofensivament trobant molt bé els forats interiors, les jugadores de Rafa Gutiérrez van portar el partit al seu ritme de joc. Malgrat el desencert des de la línia de tir lliure i des de triple, l’efectivitat dins la zona els va permetre mantenir la diferència inicial al descans (29-21).

A la represa, el matx va canviar de color. El Sènior ‘A’ havia dominat la primera part però ho havia fet de forma sutil, des de la constància i la paciència. A la segona, les cornellanenques es van fer les mestresses del partit amb una superioritat aclaparadora. Només a l’inici del tercer període, un parcial d’11 a 0 les col·locava 19 punts per sobre. Les blaves se sentien cada cop més còmodes i amb més confiança el que, alhora, es va transformar en efectivitat.

L’últim període va ser un autèntic espectacle. Tothom es va sentir partícip d’un joc col·lectiu que va transformar cada possessió. El parcial dels darrers 10 minuts (29-16) reflecteix l’autoritat que les blaves van tenir sobre la pista i deixa constància de l’excel·lent estat de forma en el qual es troben. Amb magnífiques sensacions en el seu joc i quatre victòries consecutives, el Sènior ‘A’ farà cara a l’enfrontament de diumenge, de nou a Rubió i Ors, davant el Castellbisbal.