CB CORNELLÀ – JE TERRASSA | LA PRÈVIA AMB KAYLA GABOR, EL NOU FITXATGE DEL SÈNIOR ‘A’

SENIOR FEMENÍ

El Sènior ‘A’ rep la visita de la JET, contra qui volen aconseguir la quarta victòria consecutiva. Les blaves viuen un estat de forma excepcional sobre el qual n’hem parlat amb la Kayla Gabor, el nou fitxatge del primer equip femení.


EL RIVAL

La JET arriba a Cornellà ocupant l’avant-penúltima posició. Són catorzenes amb un balanç de sis victòries i dotze derrotes. Les egarenques no han aconseguit regularitat en els seus resultats, el que les ha condemnat a caure a la cua de la classificació.

A l’anada, les cornellanenques van interpretar molt bé el seu estil de joc i, les de Terrassa, van perdre el control del partit. Tot i ser un conjunt capaç de competir contra qualsevol equip de la competició, la baixa moral és la seva principal flaquesa. Destaquen per fer un bon joc col·lectiu amb fort potencial exterior.


EL CB CORNELLÀ

El Sènior ‘A’ encara la dinovena jornada en el millor moment de la temporada. En un estat anímic i mental excepcional, les blaves han aconseguit encadenar 3 triomfs a les últimes jornades i buscaran el quart contra la JET. Per a això, “hem treballat defensivament com aturar-les i estem preparades per dissabte. Seria enorme per a l’equip aconseguir la quarta victòria consecutiva”, explicava Gabor.

Per a la dorsal 9 del primer equip femení, “la mentalitat que totes tenim és de seguir treballant juntes i fer el nostre joc. Si fem això, estic segura que farem la feina”. Mantenir el joc coral de les passades jornades, serà clau per a sumar una nova victòria que sumaria per tal de seguir mirant amunt.


CENTÍMETRES EXTERIORS PER A REFORÇAR EL JOC COL·LECTIU

KAYLA GABOR

Gabor va arribar al club fa dues setmanes procedent dels Estats Units. Després d’acabar la universitat, on competia, va entrar a treballar com a contable a una gran empresa. Una feina que no feia per ella. És per això que, quan va sorgir l’oportunitat d’incorporar-se al CB Cornellà, l’aler americana no s’ho va pensar dues vegades. Un risc que s’alegra d’haver pres.

“Tothom m’ha facilitat l’adaptació i m’ha fet sentir benvinguda. Això era quelcom que em preocupava però pel que no tenia que preocupar-me”, explica en referència al grup. “Agraeixo molt tota l’ajuda que he rebut de companyes d’equip, entrenadors i staff. Estic molt contenta de formar part d’aquest projecte i espero amb ganes el que depara el futur!”, seguia.

Per veure a Gabor en directe, i a tot el Sènior ‘A’, us esperem dissabte a Rubió i Ors! Som-hi, blaves!