CB CORNELLÀ – CB MARTORELL | VUITÈ TRIOMF PER ALLUNYAR-SE DEL PERILL

IMG_8633

El Sènior EBA aconseguia dissabte una de les victòries més importants de la temporada. Els blaus es van refer de les males sensacions del primer quart i, des del rebot defensiu i l’encert, van capgirar el marcador al tercer període per arribar a final de partit tranquils. Un triomf, el vuitè, que els allunya de les posicions de perill, en haver perdut els tres cuers, i redueix distància amb els de mitja taula.

El partit començava amb un primer quart de desorientació i joc desendreçat. La facilitat del Martorell per trobar situacions fàcils sota cistella, i la baixa efectivitat dels blaus des de tir lliure, els va permetre acabar el període 5 punts per sobre (16-21). Tot i mantenir-se fràgils defensivament, al segon quart, els de Cornellà van fer una passa endavant en atac. Sabent trobar millor els espais, i gaudint d’encert exterior, van dominar el tempo del període per reduir en dos punts la distància al descans (43-46).

Si durant el segon període els jugadors de Mario del Campo ja van prendre el control del joc, a la represa ho van fer del partit. Solidificant-se en defensa i mantenint l’efectivitat ofensiva, un parcial de 22 a 16 els va posar per davant per primer cop des de l’inici del duel. Bones sensacions que es van prorrogar durant el quart període.

Aprofitant el desencert dels martorellencs, el domini del rebot defensiu va ser clau. Amb un joc ofensiu elèctric i amb bon percentatge exterior, els blaus van arribar a final del partit amb un coixí d’11 punts que deixava la victòria encaminada. Posant-hi pausa, i sense pressa, els de Cornellà van jugar amb seny el darrer minut i mig de partit per acabar imposant-se per 90 a 79.

El proper enfrontament serà diumenge a les 18h a Mataró.