CB CORNELLÀ – CB MORELL | VICTÒRIA PER TANCAR UNA SEGONA VOLTA ESPECTACULAR (65-60))

WhatsApp Image 2019-05-18 at 19.20.47

El Sènior ‘A’ tancava dissabte la temporada amb victòria davant el CB Morell, tercer classificat. En un partit disputat fins el final, les blaves van marcar la diferència al final del tercer període, explotant la seva fortalesa interior i amb efectivitat des de tir lliure. A partir d’aquí, i sabent mantenir el coixí de punts, van fer un darrer quart sòlid per certificar el 17è triomf de la temporada, l’11è de la segona volta.

El partit començava amb les de Cornellà patint molt per anotar. Dos triples, de Prat i Bubé, desencallaven l’embús ofensiu d’un conjunt que, a meitat de període, tant sols havia anotat dos punts. La manca de transformació les va fer caure al marcador al final del primer parcial (12-17). Seguint la tònica del primer, el segon quart començava amb les rivals ampliant la diferència fins els quasi 10 punts.

Però partir del minut 7, amb constància i picant pedra, van canviar la tendència del partit. Trobant situacions amb més facilitat, van anar retallant distància durant els últims 3 minuts abans del descans, fins arribar a col·locar-se a dos punts (29-31). Una última cistella rival feia que la diferència fos de 4 punts a la mitja part (29-33). L’inici del tercer període va continuar amb la sintonia de finals de la primera part: intercanvi de cistelles, i molta igualtat entre ambdós equips.

Però un parcial de 0 a 7 a meitat de quart favorable a les tarragonines, tornava a trencar el partit al seu favor. En aquesta ocasió però, la reacció blava va ser immediata i no només van igualar el parcial, sinó que el van doblar, obtenint una renda de 5 punts a final del quart. Als últims 10 minuts, amb serenor, cap i paciència van mantenir la distància aconseguida per segellar el 17è triomf de la temporada i tancar així una segona volta espectacular en què han acumulat un balanç d’11 victòries i, tant sols, 4 derrotes.