CB CORNELLÀ – CB MORELL | EL SÈNIOR ‘A’, EN BUSCA DE L’ARRENCADA PERFECTA

j3 vs MORELL

El Sènior ‘A’ busca el tercer triomf consecutiu per mantenir-se invictes i consolidar l’arrencada perfecta

Les blaves reben al CB Morell (0-1) en la tercera jornada a Primera Catalana

El Sènior ‘A’ busca el tres de tres per mantenir-se invictes en aquest inici de temporada a Primera Catalana. Una arrencada impoluta que els donaria un bon coixí a la part superior de la taula, i suposaria una empenta moral i psicològica vital per a l’assoliment progressiu dels reptes marcats.


EL RIVAL

Amb el primer enfrontament ajornat per al novembre, el CB Morell ha disputat tant sols un partit amb resultat negatiu per a les tarragonines (40-60). Un resultat però enganyós pel potencial d’aquest conjunt. Tal i com ja van poder comprovar les blaves la temporada passada, són un grup cohesionat, que és coneix molt bé, i dur de pelar

A la 2018-19 van ser un dels grans aspirants a pujar a Copa Catalunya (3r classificat del grup) i així ho van demostrar en la visita de les blaves a El Morell (82-43) durant la primera volta. A la segona, en canvi, amb la confiança de les de Cornellà pels núvols i fent un joc molt efectiu, aquestes van aconseguir imposar-se a Rubió i Ors en un partit ajustat i molt competit (65-60).

Defensivament parlant són un mur gairebé infranquejable, només permeten cistelles excel·lentment treballades, i, en atac, són pacients i coneixen molt bé els punts forts a explotar de cadascuna de les jugadores.


EL CB CORNELLÀ

Les jugadores de Rafa Gutiérrez han fet el millor inici de les darreres temporades. Estrenant-se amb dues victòries consecutives, les sensacions són fantàstiques i la confiança està en alça. Així doncs, les blaves reben el CB Morell amb ganes i suficiència de repetir el triomf a casa de la temporada anterior. Les conseqüències de guanyar anirien més enllà de sumar ja tres victòries, sinó que significarien un impuls sòlid a la part superior de la classificació i un coixí de confiança mental per a encarar el tram gros de la temporada.

Amb la potència del seu joc interior, sumada a la rentabilitat que estan tenint les tiradores exteriors, les de Cornellà són un conjunt molt complert que, des de la intensitat, és capaç de competir davant de qualsevol equip de la competició. Dissabte, a les 17:45, a Rubió i Ors, us esperem per viure aquest partidàs!

Som-hi, blaves!