EBA | CB CORNELLÀ – PALMA AIR EUROPA | ESTRENA DE LA LIGA EBA A CASA

CB Cornellà - PALMA - LIga EBA

El Sènior EBA estrena la temporada 2019-20 de Liga EBA a casa

Els blaus reben al Palma Air Europa, dissabte a les 18h

Amb l’estiu enrere, torna la temporada regular i, el Sènior EBA, l’estrena a casa (dissabte, 18h, PELL o a Can Carbonell només en cas de pluja). Després de les bones sensacions a la Lliga Catalana, i d’obtenir el passi a quarts, els blaus buscaran estrenar-se amb victòria a la Lliga EBA davant el jove equip mallorquí.

EL CB CORNELLÀ

El conjunt cornellanenc arriba mentalment fort després d’una excel·lent pre-temporada culminada amb la classificació a quarts de final de la Lliga Catalana EBA. Durant les dues victòries de la competició organitzada per la FCBQ, els blaus van deixar veure un joc fluït, alegre i molt vistós.

Malgrat ser un equip pràcticament nou, la versatilitat dels seus integrants ha facilitat la química immediata entre ells. Són un conjunt il·lusionat i il·lusionant, amb ganes de generar un bàsquet atractiu que connecti amb la família blava.

EL RIVAL

El Palma Air Europa és un equip jove i talentós, filial del BTTB Mallorca de LEB Or. Juguen sense complexes i amb el joc elèctric propi dels equips amb jugadors de curta edat. Els de Cornellà intentaran fer valer la seva experiència per tal d’imposar-se a un conjunt lluitador i descarat que arriba amb fam d’assaltar el Parc Esportiu.