CB CORNELLÀ – CB PARDINYES: PARTIT CONTRA EL LÍDER PER TRENCAR LA RATXA DE DERROTES

prev EBA PARDINYES

Els blaus buscaran la tercera victòria de la temporada lliguera davant el CB Pardinyes

Dissabte a la tarda (18:30h), els blaus reben al Parc Esportiu Llobregat al CB Pardinyes, líder momentani de la categoria. Contra ells buscaran trencar la ratxa que els ha portat a acumular cinc derrotes consecutives, i retrobar així, el camí de la victòria.

Tanmateix, l’equip se sent còmode i tranquil. Se sap fort i confien en què la feina del dia a dia, poc a poc s’anirà reflectint al cap de setmana. Si bé és cert, que els nervis per aconseguir la victòria comencen a ser evidents, els blaus són conscients que encara queda molta temporada per endavant i que l’equip té qualitat, actitud i orgull per superar aquest mal tràngul inicial. No han tingut la fortuna al seu favor, però això, tard o d’hora, ha de canviar. De cara el partit de dissabte, la importància raurà, com sempre, en la regularitat i la solidesa defensiva. Quan l’equip està confiat al darrere, juga molt més tranquil al davant. I la tranquil·litat es transfora en efectivitat. 

Pel que fa al rival, el CB Pardinyes acumula sis victòries i tant sols una derrota (a la primera jornada). És un equip molt complert, amb jugadors versàtils, que fa un joc molt alegre, ràpid i efectiu. A més, arriba a Cornellà amb molt bones sensacions al cos, i poc pes a la motxilla. Ben al contrari del Sènior EBA que carrega amb la pressió dels resultats dels últims enfrontaments.

A priori, no sembla el millor rival per reinciar-se i reprendre el camí dels vencedors, tot i que, l’any anterior, ja van ser capaços de guanyar al líder al Parc Esportiu. Amb la feina feta durant la setmana i la convicció que poden tombar aquesta mala ratxa, els blaus disputaran el partit de dissabte a la tarda (18:30).

Us hi esperem!

Som Blaus!