CB CORNELLÀ – AB PREMIÀ | LA PRÈVIA AMB MARINA SÁNCHEZ

SENIOR FEM

El Sènior ‘A’ reb a l’AB Premià (3r) en la catorzena jornada de Primera Catalana

Les blaves buscaran sumar la tercera victòria consecutiva a casa

Malgrat que el rival és difícil i venen d’una dura derrota a Valls, les cornellanenques buscaran superar l’AB Premià, tercer classificat, dissabte a les 19:30 a Rubió i Ors. Del Premià i de l’estat de forma de les blaves, n’hem parlat amb la Marina Sánchez, dorsal 9 del primer equip femení.


EL RIVAL

L’AB Premià arriba a Cornellà en la tercera posició del grup amb un balanç positiu de 10 victòries i 3 derrotes, empatat amb el Morell (2n). En la jornada anterior, es van imposar a la JET a casa per 59 a 51. Les del Maresme han fet una excel·lent i regular arrencada de lliga, el que els ha permès des d’un principi, anclar-se a la part capdavantera de la classificació.

“Premià es muy buen equipo y se mantendrá en la parte alta. Tienen un par de jugadoras que destacan y que nos pueden hacer daño”, explica Sánchez. Un punt fort de les del maresme que la 9 blava té clar com compensar. “Nosotras somos más fuertes en grupo, nadie resta, si damos el 100% cada una podemos sacarlo sin problemas”, expressa contundent.


EL CB CORNELLÀ

Les jugadores de Rafa Gutiérrez arriben d’una dura derrota a la pista del Valls. “Sabíamos que podíamos perder ese partido pero no nos esperábamos perder de tanto. Nos faltó un poco más de actitud”, diu la 9 blava. Un partit que ja pertany al passat i que ha de servir de punt d’inflexió. “Hay que darlo todo en cada entreno, no podemos pensar directamente en el fin de semana. Con trabajo y sacrificio se podrán sacar los partidos siguientes“, analitza Sánchez.

Després d’un desplaçament difícil, a la pista de les líders, les de Cornellà afronten un nou repte, rebent a les terceres a Rubió i Ors. “Hemos hecho una buena semana de entrenos y confiamos en nosotras” per aconseguir la que seria la setena victòria de la temporada. A hores d’ara, les de Cornellà són desenes amb un balanç de 6 triomfs i 7 desfetes.

Som-hi, blaves!