PRIMERA CATALANA | CB CORNELLÀ – REUS PLOMS SALLE | EL SÈNIOR ‘A’, EN BUSCA DE REFER-SE A CASA

CB Cornellà - Ploms Salle Reus Primera Catalana

Després de dues derrotes consecutives, el Sènior ‘A’ busca refer-se a casa (dissabte, 15:45h)

Les blaves reben al Reus Ploms Salle (2n), en un duel d’alt estànding

Dues ensopegades consecutives han frenat l’espectacular arrencada de temporada del Sènior ‘A’ que s’havia col·locat al capdavant de la classificació, en la lluita pel liderat. Malgrat encadenar dues derrotes però, les blaves es mantenen a la part superior, són quartes, i volen tornar el camí victoriós per reprendre la consecució del liderat. El duel de dissabte, davant el segon classificat, és un partit clau per a poder fer-ho.


EL RIVAL

El Reus Ploms Salle arriba a Cornellà amb un excel·lent balanç de nou victòries i dues derrotes. Les tarragonines han fet un contundent i sòlid inici de temporada, reflex de la seva capacitat regular i del caràcter lluitador que les ha portat a saber sobreposar-se a pistes difícils i a escalar fins a la segona posició de la taula classificatòria.

Són un conjunt ferm, especialment fort a casa, que, com les blaves, pateix en aquells partits jugats a marcador molt baix. És per això que el partit de dissabte es preveu alegre, vistós i amb el domini d’un bàsquet ràpid i vertical. Les reusenques tenen una plantilla qualitativament equilibrada, amb jugadores importants tant dins com fora la zona que, a més, connecten amb facilitat per a trobar la millor opció ofensiva.


EL CB CORNELLÀ

Les blaves es troben en un entrebanc emocional temporal. Després de dues derrotes consecutives, busquen refer-se a casa per a aconseguir el setè triomf. Tot i aquestes dues ensopegades, el fantàstic inici de temporada les manté a la part superior de la classificació, ocupant la quarta plaça amb un balanç 6 victòries i 3 desfetes.

Les claus per a sortir vencedores del matx de dissabte passaran per evitar les segones opcions rivals, controlant el rebot defensiu, i, sobretot, per explotar la força interior blava. Dissabte, a les 17:45, a Rubió i Ors, us esperem per empentar al Sènior ‘A’ a la victòria.

Som-hi!