CB CORNELLÀ – CAMPING BIANYA ROSER B | DUEL PER SUMAR

SENIOR FEM PREVIAA

El Sènior ‘A’ rep el Roser B en el segon dels tres partits consecutius a casa. Les blaves buscaran sumar la tretzena victòria de la temporada, des de la sisena posició, abans de l’important duel davant el BAM, rival directe.


EL RIVAL

El Camping Bianya CB Roser B arriba a Cornellà com a dotzè classificat amb un balanç de set victòries i quinze derrotes. L’última, en la passada jornada, a la pista del Ploms Salle Reus per 68 a 42. Les barcelonines no han aconseguit mantenir la regularitat en una temporada que van començar amb bon peu. A la primera volta, en un duel equilibrat i ajustat de principi a fi, les blaves van caure en la seva visita a l’Estació del Nord (52-49).


EL CB CORNELLÀ

Les cornellanenques reben el Roser en el millor moment de la temporada en haver aconseguit 6 victòries als últims 7 partits. La darrera, en la jornada anterior, davant el GEIEG Uni Girona B (91-48). Física i mentalment en un estat de forma excels, les jugadores de Rafa Gutiérrez buscaran el tretzè triomf de la temporada. Actualment, són sisenes amb un balanç de 12 victòries i 10 derrotes.

Un partit important per seguir sumant i mantenir-se amenaçant les posicions capdavanteres. Un triomf aquest cap de setmana, engreixarà les bones sensacions abans del duel important, de la propera jornada, davant el BAM, immediat perseguidor a la classificació.