CB CORNELLÀ – SAFA CLAROR | SEGON TRIOMF CONSECUTIU DE PRESTIGI

CB CORNELLÀ - SAFA CLAROR | PRIMERA CATALANA

El Sènior ‘A’ aconseguia diumenge el segon triomf consecutiu contra un equip capdavanter, un cop de puny sobre la taula de les blaves que comencen a mirar amunt. El partit va ser ajustat sobre el parquet però el marcador, el van dominar les blaves des de l’inici. Un tercer quart de baixada va donar vida a les barcelonines però el bon inici del quart període i el bon paper des de la línia de tir lliure al final del mateix, els van valer per aconseguir la vuitena victòria.

El matx començava ajustat i a pocs punts (8-8 al minut 6) fins que la sortida de Gabor va empentar a les blaves. Amb 5 punts consecutius, obria un parcial de final de període que acabaria sent de 9 a 2 per a estirar-se per primer cop al marcador i acabar el primer quart 7 punts per sobre (17-10). Un parcial que les barcelonines contestarien al principi del segon. Col·lapsant l’atac blau, les visitants van fer un parcial de 0 a 7 que tornava l’empat al marcador al minut 4 (17-17).

Però de nou, les blaves van prendre la batuta del partit i la contestació va ser contundent. Encadenant 11 punts als últims 6 minuts, marxaven al descans 9 punts per sobre. El tercer període seria l’únic que les barcelonines van aclaparar. Un quart molt complert en què, des de la defensa, van aconseguir anar retallant distància fins a col·locar-se per davant per primer cop des de l’inici del partit (min. 9 33-34). Dos punts de Tàpia a final del quart permetien a les cornellanenques mantenir-se per sobre a l’hora d’encetar els últims 10 minuts.

I si el tercer període va ser de les de Barcelona, el quart va ser de domini absolut de les de Cornellà. En el seu període més ofensiu, les blaves van aprofitar el poder i l’encert de Tàpia i Pilan dins la pintura per a tornar a eixamplar-se al marcador. De forma progressiva van anar obrint escletxa per acabar imposant-se per 59 a 48. Els punts interiors, juntament amb els tirs lliures, van ser essencials en la consecució de la victòria.

El proper partit serà diumenge a les 12:15 a l’Escola del Carme de Sabadell.