CB CORNELLÀ – SAFA CLAROR | LA PRÈVIA AMB MARIA PILAN

SENIOR FEM

El Sènior ‘A’ rep la visita del SAFA Claror en la dissetena jornada de lliga. Del rival i de l’estat de forma de les blaves, n’hem parlat amb la dorsal número 10 del primer equip, Maria Pilan. 


EL RIVAL

El SAFA Claror arriba a Cornellà a la quarta posició amb un balanç notablement positiu d’11 victòries i 5 derrotes. Van tancar una bona primera volta que les ha portat fins al capdavant de la classificació. Un dels 10 triomfs sumats a la primera fase de la lliga va ser davant el conjunt cornellanenc en un partit ajustat que va acabar decantant-se per a les locals per 63 a 60.

Les barcelonines fan un joc ràpid i ofensiu, potent des de la línia exterior. Per a Pilan, aquesta última, serà una de les claus del partit. «Haurem d’aturar el seu joc exterior. (Elles) tenen, sobreot, una jugadora molt important que ens pot fer molt de mal». 


EL CB CORNELLÀ

El Sènior ‘A’ rep a les barcelonines amb la moral renovada gràcies a la important victòria de la jornada anterior a la pista de La Salle Ploms Reus. Havent encadenat tres derrotes consecutives, «guanyar la setmana passada ens va donar un punt de seguretat«, assegurava Pilan. El duel de dissabte, l’encaren «amb moltes ganes», focalitzant-se en «EL partit. No mirem tant el rival, sino que ens centrem en fer el nostre joc per ser millors que elles», explicava la 10 blava.

A punt de començar la dissetena jornada, les blaves són desenes amb 7 victòries i 10 derrotes. Guanyar diumenge seria un cop de puny sobre la taula per començar a mirar amunt. Un triomf aquest cap de setmana seria el segon consecutiu contra un equip capdavanter. «Confío i crec en les ganes que té l’equip per tirar-ho endavant», explicava Pilan.

Mentalment, les cornellanenques estan més fortes que mai. «La primera volta ens ha servit per madurar envers situacions difícils i penso que ara és el moment per demostrar que seguim competint, que no hem abaixat el cap». La clau per aconseguir la victòria serà, per a Pilan, la força comuna. «Els nostres punts forts sortiran sols amb un bon joc en equip, estant unides a pista».