CB CORNELLÀ – CB SAMÀ | AL SÈNIOR A SE LI ESCAPA EL TRIOMF SOBRE LA BOTZINA

image00005
Tàpia busca la connexió amb Pilan

El Sènior A va perdre per la mínima un partit que tenia controlat fins al 3r període

Dos tirs lliures visitants amb el marcador a 0 van establir el resultat final (49-51)

El Sènior A va trencar la ratxa de victòries, sumant la quarta derrota de la temporada. Amb impotència, les blaves deixaven escapar un triomf que havia estat molt controlat fins al tercer període. La sequedat en atac durant la primera meitat del darrer quart, i finals del tercer, va permetre que les visitants retallessin la diferència de 16 punts que les havia separat a finals del període anterior.


Les jugadores de Rafa Gutiérrez començaven l’enfrontament molt fortes. Un parcial de 7 a 0 a principis de període marcava la primera diferència. El marcador acompanyava les bones sensacions sobre el parquet. Amb Pilan infalible des del tir alliberat (5/5) i aprofitant l’avantatge de les seves jugadores interiors en atac, però sobretot en defensa, les blaves no concedien segones oportunitats a un SAMÀ que veia la cistella molt petita.

El primer quart acabava amb un parcial favorable de 20 a 10. La feina era bona però mentalment calia no perdre el fil del partit. De nou un bon inici de període tornava a marcar la diferència. L’actitud blava sobre la pista era rotunda i les pautes de joc eren executades amb serenor i efectivitat. Mantenint el cap fred i un altíssim ritme defensiu, les de Cornellà marxaven al descans amb un bon coixí de punts (31-17) que deixaven la conclusió del partit a la seva mercè.

El tercer període va ser el més ajustat de tots. La igualtat i l’intercanvi de cistelles feia que el marcador avancés mantenint la diferència del descans, arribant fins i tot a pujar fins als 16 punts, gràcies a un petit parcial de les blaves de 6 a 0 al minut 7. Un parcial que va ser el punt d’inflexió en el desenllaç del partit. Amb la màxima distància al marcador, l’entrenador visitant es veia forçat a parar el partit. I amb el partit també s’aturava l’afluència ofensiva de les de Cornellà.

Entre els darrers tres minuts del tercer període i la primera meitat del darrer quart, les blaves van encaixar un parcial de 0 a 14 que va igualar l’enfrontament. Sense fer gaires mèrits i a base de consistència i regularitat, les de Vilanova van anar retallant punts lentament fins a l’empat a 42. Amb el marcador ajustat i un joc predominantment defensiu a ambdues bandes, els tirs lliures van marcar la diferència. Les blaves van convertir-ne 2 de 6 en tot el període, mentre que les del Garraf en van transformar 8 de 9. Van ser precisament dos tirs lliures els que van capgirar el marcador i establir el resultat final de 49 a 51.

El proper partit del Sènior A serà divendres (20:45h) a la pista de l’Uni Girona.