CB CORNELLÀ – CB SAMÀ | LA PRÈVIA AMB LA CRISTINA GARCIA

SENIOR FEM rosa

El Sènior A reb al CB Samà de Vilanova en la sisena jornada de lliga

Les blaves buscaran la tercera victòria consecutiva davant d’un vell conegut de la categoria

El Sènior A reb la visita del Samà de Vilanova en la sisena jornada de Primera Catalana. Les blaves han encadenat les dues primeres victòries fora de casa i buscaran, dissabte a les 19:15, la primera a Rubió i Ors. Davant es trobaran un vell conegut de la categoria. Ambdós equips es coneixen a la perfecció i són molt competitius, per la qual cosa, els seus són sempre duels molt friccionals i combatius, i aquest, no s’espera que ho sigui menys.

Parlem amb la Cristina Garcia, dorsal 5 del Sènior A, sobre el partit de dissabte.

EL RIVAL

El SAMÀ de Vilanova ocupa la novena posició amb el mateix balanç que el CB Cornellà: 2 victòries i 3 derrotes. Les del Garraf van sumar davant el SAFA Claror (60-51) i la JE Terrassa (57-44),  i van cedir contra el CB Morell a la primera jornada (58-62), el Ploms Salle Reus a la segona (53-47) i l’Escola del Carme a la quarta (61-51).

Les de Vilanova destaquen per ser un conjunt molt sòlid, amb una gran varietat de recursos defensius. En atac, els hi pesa més el joc exterior i, per tant, acostumen a jugar de fora a endins. «És un rival molt físic, amb molta duresa, i està amb el mateix balanç de victòries i derrotes«, respon Garcia en ser preguntada per la rellevància de l’enfrontament. «El partit de dissabte és l’important ja que és el proper. Hem de sortir a fer la nostra feina, i no deixar-les entrar en el seu joc». 

                                                  EL CB CORNELLÀ

garciLes jugadores de Rafa Gutiérrez arriben a la sisena jornada amb la moral alta després d’aconseguir dos triomfs consecutius a domicili, amb la dificultat afegida que això té en aquesta categoria tan igualada. Després d’aquestes dues jornades victòrioses «ara comença a anar rodant tot el que portem treballant durant aquestes setmanes. Necessitàvem una mica de paciència perquè tot tirés endavant«, explica Garcia. A les blaves els va costar tres jornades posar en marxa el còmput de victòries i ara ja no volen posar-lo en pausa.

Per tal de tornar a sumar dissabte, Garcia té clar quines seran les claus del partit. «No (podem) perdre el control en cap moment. En defensa (hem d’) aturar a les seves dues jugadores clau, tenir domini del rebot defensiu, i aprofitar l’avantatge interior que tindrem. En atac, ser pacients i buscar la millor opció, però a la vegada no oblidar-nos de ser incisives i aprofitar els contratacs».

Tan important serà el paper de les jugadores com l’empenta del públic Rubió i Ors en el que s’espera que sigui un partit molt ajustat. «Notar el caliu dels nostres, de totes i tots els blaus animant, ens dóna un punt més de força«, confessava Garcia. És per això que enviava aquest missatge a la família blava: «Animeu-vos a venir perquè serà un partit entretingut on no faltarà de res per fer vibrar RiO!».

Us hi esperem!! Junts Som Més Forts!

Som Blaves.