PRIMERA | EL SÈNIOR ‘A’ S’ESTRENA A CASA

imatge previa sen fem (2)

El Sènior ‘A’ rep al CE Sant Nicolau en la primera jornada lliguera

Les blaves buscaran estrenar-se amb victòria en el primer partit a casa

El Sènior ‘A’ s’estrena a la lliga i a casa. Rubió i Ors serà l’escenari que albergarà el CB Cornellà – CE Sant Nicolau que inaugurarà la lliga a Primera Catalana. Amb ganes de continuar amb la bona dinàmica amb la que el grup va acabar la temporada anterior, les blaves preparen amb entusiasme i il·lusió el partit de dissabte (17:45 – RiO).

EL CB CORNELLÀ

El primer equip femení ha renovat 9 de les integrants de l’any passat. El bon tram final de temporada va deixar amb ganes de més tant a jugadores, com a staff, com a la família blava. Quelcom que va facilitar la continuació de gran part del grup. 9 renovacions i tant sols 2 cares noves en un conjunt que és un bloc i que destaca per la seva empenta conjunta.

L’esperit d’equip i la cultura de treball, unit al talent individual de cadascuna de les integrants, les fan un equip altament competitiu davant de qualsevol dels conjunts de la categoria.

EL CE SANT NICOLAU

Vell rival de les blaves, a qui coneixen bé de la temporada anterior. És un equip sòlid amb un bon balanç d’experiència i  joventut. La constància grupal i la consciència del paper individual de cadascuna, són els seus punts més destacats. Tenen els rols molt ben adquirits i integrats i els desenvolupen sobre la pista amb efectivitat.

Dissabte, a les 17:45, a Rubió i Ors, estrenem la Primera Catalana. T’hi esperem!!