CB CORNELLÀ – UESC | CINQUENA CONSECUTIVA PER AL SÈNIOR ‘A’

 WhatsApp Image 2020-01-30 at 22.21.08

El Sènior ‘A’ supera la UESC i es manté ferm en la conquista de les primeres posicions

Les blaves van sumar diumenge a casa la cinquena victòria consecutiva

El Sènior ‘A’ s’imposava diumenge a la UE Sant Cugat per 73 a 67 en un duel equilibrat i elèctric, aconseguint encadenar així, el cinquè triomf consecutiu. Un triomf que les manté empatades a la tercera posició del grup amb el CN Terrassa, a una victòria de la segona plaça i del liderat. El proper partit el jugaran a la pista del Morell.


Les blaves sumaven un important triomf a casa, vital per a mantenir-se enganxades al grup capdavanter. En un enfrontament molt equilibrat que les de Cornellà van arribar a tenir controlat per un aventatge de fins a 13 punts al final del segon període (40-27). Una diferència però, que les vallesanes retallarien amb solvència a partir d’una sortida de vestuaris incisiva i efectiva.

Amb transicions ràpides i aprofitant l’erratisme de l’ofensiva blava, van anar escurçant la distància fins a col·locar-se a dos punts al minut 8 del tercer quart (51-49). Un parcial d’11 a 22 que tornava la igualtat del partit i obria el final a qualsevol possibilitat. L’efectivitat des de la línia de tir lliure però, va donar a les blaves de nou un petit coixí per entrar al darrer quart amb confiança (57-49).

Els últims 10 minuts van tornar a ser un xoc d’igualtat i respecte mutu. Tot i que les jugadores de Dani Domene van mantenir sempre el domini del marcador, les de Sant Cugat les van posar repetidament contra les cordes. Un duel de molta intensitat que les blaves van segellar des del tir lliure. La duresa defensiva d’ambdós conjunts va fer que entressin ràpidament en bonus, deixant la ressolució del partit molt dependent de l’efectivitat des de la línia d’un punt. Les de Cornellà van complir i van acabar imposant-se per 73 a 67.