CB CORNELLÀ – GEIEG UNI GIRONA B | VICTÒRIA ACLAPARADORA PER SUMAR-NE DOTZE (91-48)

 seniorfem-unig

El Sènior ‘A’ va imposar-se al GEIEG Uni Girona B, equip cuer, per un clamorós 91 a 48. Les blaves van sortir molt enfocades en l’objectiu i amb un parcial inicial contundent, de 24 a 8, ja van agafar una imponent diferència que marcaria el curs del partit. Sense baixar la marxa, les blaves van anar eixamplant la diferència fins al 91 a 48 final que els feia sumar el dotzè triomf. Són sisenes a dues victòries de les cinquenes, i una per sobre de les setenes.

El partit quedava molt ben encaminat després d’un primer període excels. Amb 24 a 8 al marcador i amb les blaves dominant amb vehemència el joc, semblava difícil, sinó impossible, que les rivals refessin la direcció del partit. El segon quart va continuar en la línia del primer. Les blaves eren una piconadora i els punts, a les gironines, els queien en allau.

La solidesa defensiva, malgrat que les de Girona van gaudir de major encert des de triple, es va mantenir intacte. Un nou parcial gras (28-14) feia que, al descans, el partit estigués pràcticament sentenciat (52-22). A la represa, i amb la feina mig feta, les blaves van sortir confiades. Va ser l’únic període que van guanyar les gironines (12-13), en 10 minuts espessos ofensivament només revivats per dos triples de Garcia.

Les de Cornellà van tornar a la seva millor versió, com ja ve sent costum, als darrers 10 minuts. Amb Tapia titànica sota cistella (21 punts), les jugadores de Rafa Gutiérrez van reprendre el domini del partit per convertir-lo en una exhibició de joc elèctric i alegre. Una exhibició que els va servir per anar engreixant la diferència fins el 91 a 48 final, però també per a recuperar bones sensacions de cara al tram final de temporada.

El proper repte serà divendres a les 21:30, a Rubió i Ors, davant el Roser, en jornada avançada.