CB CORNELLÀ – CB VALLS | DUEL DE VELLS RIVALS AMB EQUIPS RENOVATS

Liga EBA - CB Cornellà - CB Valls - 2019-20

Dissabte a les 18h el Sènior EBA reb a un dels clàssics de la Liga EBA: el CB Valls

Els blaus busquen la segona victòria consecutiva, la tercera al còmput general

El Sènior EBA reprenia el camí del triomf el passat cap de setmana a la pista del CB Roser i no vol tornar a desviar-se aquesta jornada al Parc Esportiu. Dissabte a les 18h i davant del CB Valls, els blaus buscaran la tercera victòria de la temporada que els permetria aspirar a fer el salt a la part alta de la classificació.


EL RIVAL

El Club Bàsquet Valls ha fet una bona arrencada de temporada. Malgrat no poder classificar-se pels quarts de final de la Lliga Catalana, els tarragonins tant sols han perdut un dels quatre partits de lliga regular. Han superat a JAC, el Olivar i UBSA (48-69, 84-75 i 64-56), rivals amb potencial i aspiracions, i van caure en la seva visita als veïns de Salou (82-61).

És un conjunt robust i consistent, que s’ha reforçat de forma excel·lent respecte l’any passat, però que, tanmateix, peca d’irregularitat. Dependents ofensivament de l’efectivat dels seus jugadors exteriors, els vallencs contrarresten les flaqueses amb la solvència defensiva que els caracteritza. Un equip de mitjana molt jove i ambiciós, conformat per jugadors amb projecció i empentats per la potència i intel·ligència de l’experimentat interior Josep Juan Miguel.


EL CB CORNELLÀ

Els blaus reben al Valls de nou afectats per les baixes. L’absència d’Alex González obliga al conjunt cornellanenc a tornar a explotar la versatilitat de la plantilla en un partit en què la consistència i l’uniformitat seran claus. Després d’aconseguir el segon triomf de la temporada el passat cap de setmana a la pista del CB Roser (59-78), el Sènior EBA busca el tercer per seguir en la consecució de l’objectiu de situar-se a la part alta de la classificació.

Abans d’iniciar la cinquena jornada, els blaus són desens amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes, el mateix que els classificats del 5è al 9è. En una jornada en què es trencarà aquest gran empat, els de Cornellà volen aspirar a ser un dels conjunts que faci el salt a la taula. Es preveu un xoc frenètic, jugat a un alt ritme per la potència exterior d’ambdós equips, i en què l’efectivitat i el control del rebot seran decisius per a sortir-ne vencedor.

Us hi esperem!