#CBC2021 | L’ESTRUCTURA ESPORTIVA DEL CB CORNELLÀ PER LA TEMPORADA 2020-21

El CB Cornellà renova l’estructura esportiva per la campanya 2020-2021

Un director tècnic general i tres coordinadors

El CB Cornellà es renova, i busca millorar el projecte a través d’una estructura amb càrrecs més específics per tal de dotar els jugadors/es i entrenadors/es d’una atenció més personalitzada, així com efectiva. Un objectiu que es combina amb la finalitat de crear un vincle més estret entre les branques masculina i femenina.

Les figures dels dos directors tècnics, un per branca, s’esvaeixen, i donen pas a la creació d’una direcció tècnica general, assumida per Juan Couto. Couto tutelarà una coordinadora de l’Escola de Bàsquet (EBCBC), l’Ona Prat, i dos coordinadors de club: un masculí, el Pol Baiget, i un femení, el Gabri Latorre.

Ona Prat, coordinadora de l’EBCBC 

ona prat coordinadora

Prat ha passat per tots els rols al club. Porta quatre temporades – totes les de sènior – vestint la samarreta blava com a jugadora del primer equip, és entrenadora des de fa 6 anys i, a partir de la campanya 2020-21 pren també un rol institucional.
Pol Baiget, coordinador masculí

pol baiget

Malgrat portar tant sols una temporada al club, la ràpida adaptació de Baiget al dia a dia blau, juntament amb la consemblança amb la forma de treballar, l’ha fet valdre’s la confiança per a assumir el càrrec de coordinador masculí. 
Gabri Latorre, coordinador femení

gabri latorres

Latorre és l’entrenador que més anys porta a l’estructura blava, és pur ADN CBC. Porta 15 anys lligat al club, de devoció i de feina ben feta que el converteixen en símbol de confiança i proximitat. Una figura de pes a qui l’experiència avala.