CB CASTELLBISBAL – CB CORNELLÀ | TERCER QUART MAGISTRAL PER SUMAR EL CINQUÈ TRIOMF (68-87)

WhatsApp Image 2019-01-12 at 21.38.05

Un tercer període espectacular (11 – 29) donava al Sènior EBA el cinquè triomf de la temporada

Els blaus sumen així dues victòries per sobre la zona de perill

Sanmartín, Guirao i Lliteras, al TOP 10 de jugadors més ben valorats de la jornada


Triomf vital del Sènior EBA a la pista del Castellbisbal: rival directe i perseguidor a la classificació. Una victòria que va venir de la mà d’un tercer període excels dels jugadors de Mario Del Campo que, a més, val per mantenir-se a l’onzena posició – l’última fora de perill – i agafar dues victòries d’avantatge respecte el desè classificat, precisament, el Castellbisbal.

«Fue un partido que tuvo dos caras, la del primer y segundo cuarto, en la que defensivamente no estuvimos con toda la atención necesaria, y la del tercer y cuarto cuarto, en que valoramos muchísimo el trabajo atrás, estuvimos muy atentos al 1 por 1, pudimos puntear todos los tiros y cerrar el rebote y eso nos permitió correr, y tener anotación fácil», valorava Del Campo.

El partit començava ajustat. Una igualtat sobre el parquet que es traslladava al marcador gràcies a l’efectivitat d’ambdós conjunts, principalment, des de la línia de 6.75 (21-20). El segon quart, iniciava seguint la línia dels 10 primers minuts, amb un ritme ofensiu frenètic que va penalitzar els blaus quan van perdre encert. Errors que els de Castellbisbal van aprofitar per castigar a ritme de triple, arribant a aconseguir una màxima de 17 punts de diferència.

Els dos últims minuts de període, anticipant el que seria el tercer quart, els blaus van fer un parcial de 0-11 que els va permetre aturar la sagnia de punts i escurçar la distància al 48 – 42 del descans. Els blaus van sortir a la represa connectats i sabedors dels errors comesos a la primera part. Pujant el ritme defensiu, van bloquejar l’ofensiva rival, que es va quedar en tant sols 11 punts al tercer període. 

La intensitat al darrere va provocar la precipitació dels de Castellbisbal: pèrdues de pilota i males decisions, quelcom que va permetre córrer als cornellanencs i que, gràcies a la fluïdesa en atac, van aprofitar per establir un parcial d’11 a 29 que deixava la cinquena victòria molt ben encaminada.

«De cuatro partidos es la tercera victoria, muy importante. Quiero destacar el esfuerzo de los jugadores, todo el trabajo que se ha hecho en navidad. La verdad es que ha sido un premio para nosotros»

Amb el triangle Sanmartín – Lliteras – Guirao com a protagonista a la segona part – tots tres al top 10 MVP de la jornada -, els jugadors de Mario Del Campo van sentenciar el triomf amb un quart període, de nou, molt sòlid defensivament. Deixant els rivals per sota dels 10 punts, la victòria, i la primera volta, quedaven segellades. A la propera jornada, els blaus visiten la pista del CB Tarragona dissabte a les 19h.


ESTADÍSTICA

Captura de pantalla 2019-01-14 a les 16.21.19

«AMPLIAR IMATGES»

CLICA 2 SEGONS A LA IMATGE