CB CASTELLBISBAL – CB CORNELLÀ | PRIMER PARTIT EBA DE L’ANY

PARTIDO DEL EBA

El Sènior EBA estrena el 2019 a la pista del CB Castellbisbal. Els blaus tanquen la primera volta amb  aquest derbi comarcal del grup C-A de liga EBA.


EL RIVAL

El Castellbisbal ocupa la dotzena posició a una victòria dels blaus. Tenen un balanç negatiu de 3 triomfs i 9 desfetes, 7 de les quals de forma consecutiva a les darreres jornades. Una ratxa negativa que els ha fet caure fins a la part cuera de la classificació. Lluny de debilitar-los, i amb l’aturada nadalenca per entremig, els de Castellbisbal han tingut temps de desconnectar i tornar a endollar-se per aconseguir trencar amb aquesta etapa fosca. Dissabte, a casa seva, es faran més perillosos que mai.

n un grup cohesionat i còmplice. El nucli del grup fa temporades que juga junt i es coneix molt bé. Cadascun és sabedor del seu rol, el que, al seu torn, fa que explotin profitosament els seus punts forts per intentar cobrir-ne els febles. És un equip agressiu i lluitador contra qui cal ser solvent i regular des de l’inici fins al final. Les desconnexions, encara que curtes, poden passar molta factura.


EL CB CORNELLÀ

Després de dues victòries consecutives, els jugadors de Mario Del Campo van marxar de vacances amb una derrota ajustada davant el CB Valls, rival directe. Una derrota que els feia tornar a caure una posició, al llindar de la zona de perill. Amb 4 triomfs i 8 desfetes, són onzens. Els blaus inicien el 2019 amb ganes de revertir els mals resultats de final d’any i començar a mirar amunt.

La regularitat i el control del rebot seran els punts clau per a endur-se la victòria. Els cornellanencs tenen efectivitat tant interior com exterior. És un equip compensat, que pot fer mal des de qualsevol posició. Així doncs, si es mantenen connectats de principi a final i no cedeixen segones oportunitats al rival, les possibilitats que el triomf caigui per la banda blava, són molt altes.

Som-hi, blaus! Volem la cinquena!