CB CORNELLÀ – CB CASTELLBISBAL | COMIAT DE LA LIGA EBA 2018-19 AL PELL

PREVIA MASC VS CASELLBISBAL

El Sènior EBA diu adéu a la temporada a casa. Ho fa davant del Castellbisbal contra qui buscarà acabar per la porta del triomf.


EL RIVAL

El CB Castellbisbal és l’actual cuer del grup amb un balanç de tres triomfs i vint-i-dues desfetes. Restant tant sols una jornada, els llobregatins afronten el partit al PELL a vida o mort. Una derrota significaria el descens directe a Copa Catalunya, amb una victòria, dependrien del resultat del CB Salt – amb qui tenen l’average guanyant – per lliurar-se’n i optar a jugar els play-offs de permanència. Per ells és doncs, una final. 

Són un grup cohesionat i còmplice. El nucli del grup fa temporades que juga junt i es coneix molt bé. Ni els resultats, ni la regularitat els han acompanyat. Porten 20 derrotes consecutives però, lluny de ser un equip fàcil o fràgil, són agressius, sòlids i lluitadors. Un grup contra qui cal ser solvent i regular des de l’inici fins al final. Les desconnexions, encara que curtes, poden passar molta factura.


EL CB CORNELLÀ

Amb la permanència assolida a quatre jornades pel final, als darrers partits els blaus han baixat el ritme de competició. La contundent derrota a Valls va ser un cop dur a l’orgull dels de Cornellà, que dissabte buscaran refer-se per acabar la temporada amb bones sensacions. Amb un balanç de 10 victòries i 15 derrotes, el conjunt dirigit per Mario del Campo és novè (mateix balanç que Boet Mataró, 10è).

A Castellbisbal els va costar marcar la diferència. Però després d’una primera part ajustada, els blaus van sortir del descans amb un ritme defensiu elevadíssim que, acompanyat de l’encert del triangle Sanmartín – Guirao – Lliteras, va propiciar un parcial d’11 a 28 que va encaminar una victòria llavors vital. Ara, els de Cornellà encaren el partit en una situació molt diferent. Ja no és d’extrema necessitat sinó d’orgull. Però l’objectiu, és el mateix: la victòria.