CB CORNELLÀ – CB TARRAGONA | VICTÒRIA CORAL DE VALOR

portada cronica CBC CBT

El #LEBPlataCBC sumava dissabte la setena victòria de la temporada davant el CB Tarragona (74-65)

En un partit molt sòlid a nivell coral, l’ambició i actitud dels blaus van ser determinants en el resultat final

Després de tres jornades fosques, el #LEBPlataCBC tornava dissabte al camí de la victòria en un partit molt complert a nivell coral. Des del coratge, l’orgull i l’ambició, els blaus van desbordar els visitants, que tant sols van dominar el marcador durant els minuts inicials del partit. Malgrat els de Cornellà van estar per sobre durant 35 minuts, la constància visitant va impedir que mai arribessin a trencar el resultat. Tanmateix, amb l’assoliment de la màxima de 13 punts de diferència a meitats del darrer període, els blaus asseguraven una victòria de vital importància per a mantenir-se amb opcions d’aconseguir la salvació directa.

Les claus del matx, van raure en el domini de la pintura pel part del conjunt de Juan Couto (26/49 T2, 4/23 T3 per 12/31 T2 i 12/37 en T3 de CBT), i el rebot (18+30 per 15+24 de tarragonins). L’aportació del pivot madrileny, Víctor Serrano (19 pts, 10 rbts, 28 val.), va tornar a ser el pilar de l’ofensiva blava, però més enllà d’actuacions individuals, va destacar la magnífica actitud grupal, d’ambició i sacrifici, des del salt inicial a la botzina final. Gràcies al blindatge coral, els de Cornellà van sobreposar-se a la situació, per a sumar el setè triomf de la temporada.

Amb un balanç de 7 victòries i 14 derrotes, els blaus ocupen – a hores d’ara – l’onzena posició. Diumenge vinent visiten la pista del CB Jairis (5-14), cuer, en una nova final en què buscaran la vuitena.

Som-hi, blaus!!