CB CORNELLÀ – CB IGUALDA | DUEL ENTRE VELLS CONEGUTS – PRÈVIA –

PREVIA MASC VS IGUALADA

El Sènior EBA (9è) rep al CB Igualada (3r) en la vint-i-quatrena jornada del grup C-A de Liga EBA. Els blaus, ja salvats, miren d’acabar la temporada el més amunt possible. Els igualadins, lluiten per acabar entre els dos primers i aconseguir una de les places pel play-off d’ascens. Un duel entre vells coneguts, sempre elèctric i emocionant en una tarda de dissabte amb bon bàsquet de proximitat al PELL.


EL RIVAL

El CB Igualada és dels equips més consistents i regulars de la conferència C de Liga EBA. Així ho demostren els seus resultats, que l’han portat, un any més, a arribar a final de temporada a les posicions capdavanteres. L’equip dirigit per l’ex-blau Jordi Martí, és un grup consolidat a la categoria amb un arsenal perillós per ser versàtil i complert. Actualment ocupen la tercera posició però volen lluitar per col·lar-se als play-off d’ascens.


EL CB CORNELLÀ

Amb la salvació a la butxaca, els blaus juguen per a acabar en la millor posició possible. Porten dues victòries consecutives i buscaran la tercera davant d’un equip a qui ja van sorprendre a la primera volta. En un final apoteòsic, els jugadors de Mario del Campo van acabar imposant-se per la mínima (71-72), trencant la imbatibilitat d’un equip que portava gairebé un any natural sense perdre a casa.

Dissabte (18:30 – PELL) provaran de repetir la gesta en un duel que es preveu d’alt voltatge. T’hi esperem!