CB CORNELLÀ – CB MOLLET | TORNA LA LIGA EBA AL PELL AMB UN DUEL VIBRANT PER LA SEGONA PLAÇA

 JORNADA 15 VS MOLLET-

El Sènior EBA rep al CB Mollet dissabte a les 18h al Parc Esportiu

Els dos conjunts, empatats a 10 victòries i 4 derrotes, lluitaran per consolidar-se a la segona posició i atacar el liderat

El Sènior EBA ha encadenat una meritòria ratxa de cinc victòries consecutives que els han portat a escalar fins la part superior de la classificació. Amb un balanç de 10 victòries i 4 derrotes, empaten Cornellà (3r) i Mollet (2n) a un triomf de fer tremolar el liderat del CB Tarragona (11-3). El duel de dissabte és doncs, la lluita directa per consolidar-se a les posicions de play-off i distanciar-se una mica més dels conjunts de mitja taula.

EL RIVAL

El CB Mollet és un dels equips més complerts de la categoria. Compten amb una plantilla de qualitat excel·lent i amb l’equilibri ideal d’experiència i joventut. A més, és un dels clàssics de la Liga EBA. Al partit d’anada, una primera part espectacular (50-30) els va donar la victòria. Tot i que els blaus aconseguien retallar 10 punts als últims dos quarts (88-78), no van poder revertir el resultat dels dos primers, en què els vallesans van demostrar el seu enorme potencial.

A banda de desbordar talent, els de Mollet són grans competidors. Malgrat ser una plantilla de mitjana jove, tots els jugadors tenen experiència en competicions d’alt nivell. Pel que no els tremola el pols en duels d’alt voltatge com el d’aquest dissabte.

EL CB CORNELLÀ

El conjunt dirigit per Juan Couto va començar la temporada amb certa irregularitat, però la tenacitat setmanal els ha portat a fer-se un lloc a la part alta de la classificació. Han encadenat 5 victòries consecutives, les dues últimes a pistes molt complicades (Tarragona i Mallorca), i són meritòriament tercers a un triomf dels líders.

Amb la responsabilitat repartida entre tots els seus membres, els de Cornellà són capaços de competir en qualsevol situació. La seva gran varietat de recursos, i la intel·ligència per saber-los aprofitar, els fa un conjunt extremadament perillós davant de qualsevol rival. Aquest dissabte, buscaran posar contra les cordes a un equip a qui esperen amb ganes, no només per aconseguir la segona plaça, sinó per treure’s l’espina clavada de la primera volta. Ajuda’ls a fer-ho, vine a Parc!