CB CORNELLÀ – CB MORELL | PRIMERA ENSOPEGADA DEL SÈNIOR ‘A’

CB Cornellà - Primera Catalana

El Sènior ‘A’ s’entrabanca amb un dur CB Morell en la tercera jornada a Primera Catalana

Les blaves van caure en un enfrontament ajustat davant d’un dels candidats a encapçalar la classificació

Després de dues jornades inicials victorioses, el Sènior ‘A’ va sumar la primera derrota de la temporada a casa davant el CB Morell (63-66). En un partit equilibrat en la seva majoria, les visitants van decantar el resultat al seu favor gràcies a la regularitat mantinguda a cada quart.

El partit començava a un ritme frenètic. Sortint els dos equips a l’ofensiva, va ser un període de tanteig elevat que va acabar lleugerament a favor de les blaves (22-20). Una tendència que canviaria ràpidament a l’inici del segon quart. Amb un parcial de 0 a 8, les tarragonines agafaven el primer aventatge substancial del partit (22-20) que acabaria sent de 8 punts al descans (30-38).

A la represa, decidides a no deixar-se anar del partit, un parcial de 5-0 amb dos punts de Tàpia i un triple de Gabor, les posava a quatre punts de prendre el lideratge del marcador a les del Morell. El frec a frec va marcar el ritme del tercer període. Tant, que entrant a l’últim quart, la igualtat era màxima al lluminós (47-47).

L’últim període, també ajustat, va trencar-se al minut 3 quan, 8 punts consecutius de les visitants van posar-los en safata endur-se el triomf de Rubió i Ors. Aprofitant el coixí de punts obtinguts, i tot i l’embranzida de les blaves per a impedir-ho, van acabar imposant-se per 63 a 66. El proper partit de les de Cornellà serà dissabte a les 18:30 a Balaguer. 

Som blaves!